Betttt Reyhannn_ 16. Haftamda boyattım daha sonra saçım sarı olduğu icin her ay nerdeyse dibimi boyadım çok şükür oğlum sağlıklı doğdu suan kollarımda 2 ay 3 günlük olduk bile😊
Svldlrbsy Reyhannn_ Şampuanı bile az kullanın, bol durulayın diyo cogu doktor çünkü içindeki kimyasal cok cabuk cilde bulasıp kanla temas ediyo. Boyaların üzerinde bile hamileler kullanamaz ibaresini cok kez gördüm bence dogumu bekleyin
canimoglum53 Reyhannn_ boya kokusu ciddi zararli. Ben onu hamile degilken bile icime cekmiyorum. Ama acik havada olucaksaniz bilemem. Benim doktorum kesinlikle izin vermemisti. Eger cok kotu degilse saclarin bence bekle canim
Misseboo Ben sadece doğuma yakın boyatmıştım bir defa bitkisel boyayla o da çok beyazlarım olduğu için ama çok farklı görüşler var bu konuda kimi diyor kana ordan da bebeğe geçiyor kimi bişey olmuyor diyor hatta saçına açıcı falan baya işlem de yaptıran çok insan bi kararsız kalıyo hiç bir şey olanı görmedim🙈 ama sonuçta hemen bişey de olur diye bi kural yok bebeğe geçiyorsa ilerde de problem yaratabilir saçların çok sıkıntılı değilse bekle bence🤷🏻♀️
Nebahathumeyra Benim doktor da o boyayı sürdüğünde saçında beklerken o kokuyu içine çekmemek önemli açık hava da bekle başka zararı olmaz demişti
Aleevvv Benim doktorum kesinlikle olmaz dedi. Doğal diye geçenlere bile karşı çıktı. Doğumda bi sıkıntı olmasa bile bebeğe etki edip ileriki yaşlardaki sıkıntıları olabilir
Svldlrbsy Şampuanı bile az kullanın, bol durulayın diyo cogu doktor çünkü içindeki kimyasal cok cabuk cilde bulasıp kanla temas ediyo. Boyaların üzerinde bile hamileler kullanamaz ibaresini cok kez gördüm bence dogumu bekleyin
Reyhannn_ canimoglum53 anladım. Saçlarımda herhangibir sıkıntı beyaz falan yok çok şükür sadece kendimde değişiklik görmek istediğim için düşünmüştüm 🥰
canimoglum53 Reyhannn_ bende o kadar değişiklik istiyorum ki bu surecte bpyle oluyor galiba. Biraz daha bekliyecegiz artik🙈