Asya01 Ilk gebeliğim Bugün doktor sancilari hissedip hissetmediğimi sordu ben kasilma olarak hissettigimi ama agrim olmadigi ifade ettim. Düzenli bir sekilde geldigini ama süresinin kisa olmadigi söyledi. 60 100 arasinda çıkmış sancilar. Eğer cok duzenli ve kasilma arasindaki süre kisa olursa gel dedi. Çok merak ediyorumm bebis ne zaman geleceeek. Açilmam hiç yok. Pazartesiye kadar doğdu doğdu yokaa pazartesi yatışını yapacağız dedi suni sancı verecekler sanırım o gune kalir mi kii kafamda deli sorulaaaar 😵🥰
Ysmgns Asya01 inşallah müdahalesiz dogurursun canım kendi sancınla bebekler gelceği zamanı bilir diyo doktorlar bend 39+1oldum bekliyorum hiç bir belirti yok Ekim bebekleri nazlı çıktı
KatipAnne Asya01 en azından sancı gibi bir belirtin varmış, geldiğinin bir işareti var. 40+5 im bugün. Hiçbirşeyim yok. Neden gelmez bir bebek günü geçmesine rağmen anlayamıyorum.. kendi isteğiyle gelsin doğal bir doğum olsun istiyordum. Ama olmuyor malesef
Sennurkocin Asya01 bende 40.haftalik oldum doktor 41e kadar bekleriz gelmezse doğum sekline karar veririz dedi. Bekliyoruz hiç sancı yok 🙄🙄
Asya01 KatipAnne degil mi yaa son gunler olunca artik ha geldi gelecek paranoyak oluyoruz. Insallah sağlıkla gelir kuzucuklarimiz..
Asya01 Sennurkocin insallah kendi istekleriyle gelirler. Bana diyor doktor bak mutlaka gel diye nasil izlenim yaratmışsam kendi sancim gelmeden gitmeyecegime cok emin 😂
Ysmgns Uykucukus belirtilerin var mı peki benim 2 gün oncesi bel agrısı adet agrısı vardı ishal başlamıştı kontrole gittim yalancı sancı onlar dedi nst sancı yok suan da hiç bişey yok
Sennurkocin Asya01 bende öyleyim her gece Allah'ım bu gece dogurayim diye dua ederek uyuyorum sabah sıfır sancısız uyanıyorum 😃😃
Uykucukus Ysmgns 2 hafyadır 2 cm açıklıgım var doktor çocuk aşagııya inmiş dogum ufaktan başlamış dedi perşembe tekrar kontrole istedi hazırlıklı gel ddş en geç pazartesi dogumu başlatıcam dedi
Ysmgns Uykucukus darısı bana inşallah canım yaaa bende hiç açıklık yok malesef belirti de yok inşallah sag salim kucağına alırsın
Uykucukus Ysmgns amin canım çok teşekürler hurma ye bolbol ben gmde 25 tane yiyorum sanırım hurma oda açıklık yapıyomuş