Aysenuur Ayaklarımda sisim cok fazla hissetmiyorum oynatamiyorum. Albumin olabilir mi korku saldi beni. Tansiyonum 13 7. Normalde hep 10 6 olurdu rahattim. Doktorum yarin idrar tahlili istedi. Sizliyor ayaklarim benim durumumda olan var mi 😔
Ledeyna Aysenuur ödem yapmistir ilik tuzlu suda beklet sonra yuksek biyere koy ayaklarini ama cok rahatsiz ederse doktora soyle bana doktorum her gittigimde soruyor ayaklarin sismi eger siser ödem toplarsa soyle diye canim cok gecmis olsun
Gulnur Aysenuur bende ellerim ve ayaklarim sis elelrik hele hissetmemeye basladim idrar tahlili verdim ama bi sorun cikmadi son ayda normal budurum az kalmis sabret tuzu kessende olcak tuza takmis herkes kafayi
gulsahygt07 Yusufaras iyi yapmışsınız benim ikinci gebeliğim ilk başlarda öyle oluyor tabi heveslenmenizde çok güzel annelik duygusu işte . Boyunuz uzunsa iç karnınız geniş oluyor göbek fazla çıkmıyor ve çatlakta olmuyor
Aysenuur Ledeyna sagol canim benim. Benim doktorumda surekli takipteydi randevum carsamba mesaj attim yarin icin tahlil istedi iste beklemek istemiyorum ne olur ne olmaz diye
metinhilalmehlika Aysenuur geçen 3 gün benimde aynı oldu. Kesinlikle tuzu kesmelisin. Sıcak suya karbonat tuz ve normal siyah çay at ayaklarını içine koy bu çok rahatlattı beni o an ayaklarımın şişinde inme çok olmadı ama ağrıyı aldı ertesi gün çok rahatladı bacaklarım.
Ledeyna Aysenuur tabikide endise etmet hakkimiz boyle zamanda nazlanip her firsatta doktora esimize kosmamiz gerek canim ben sancim var diyesiye uçuyoruz hastaneye 😀😀🙈🙊 bu tarz seyleri ihmal etmemek gerek umarim onemli bisey degildir tekrar gecmis olsun canim 😘😘