Nazliii35 cnshllcnplt şuan zam geldi kasımın 1 inden itibaren 2900 olan sezeryan 3500 oldu be içinde oda süsleme fotoğraf vs hiçbiri yok
tugceaslan Yasmin0- aynen Bencede yoktur hatırladığım kadarıyla da temiz bir hastane olması lazım,sen kaçıncı haftandasın peki canım
tugceaslan Yasmin0- ayy çok az kalmış Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah bende 26.haftamdayım ☺️
tugceaslan Yasmin0- aynen yarıladım sayılır ben de bu postu görünce bir de hastanenin ücreti böyle olunca sormak istedim verdiğin bilgi için de teşekkür ederim☺️ Haftaya randevu alıp gideyim bakalım memnun kalırsam buraya devam ederim
Bho Kordon tıp merkezinde mete beye gidiyorum yıllardır hastasıyım doktorluk olarak muhteşem , 75 tl Muayene ücreti sada hastahanesinde yapılıyor doğumlar menemende belki uzak kalıyodur ama 2000 tl doğum sezeryan normal farketmiyor fotoğrafçı dahil içinde mesai saatindeyse değilse ertesi gün odada çekiliyor kuaför geliyor odaya albüm olarak isterseniz 440 tl ek ücret orta boy albüm veriyorlar büyük boy ücreti hatırlamıyorum albüm yapılacaksa her saatte geliyorlar arkadaşım yeni doğurdu ordan biliyorum bende
Bho Nazliii35 ya bizim pimpirikliliğimizden gerçekten bende asla uzakta bir doktor tercih edemem ama güzelbahçeden çiğliye muayene gelen bir kadın var inan ki 🙈😂galiba normal doğum olcak bir şekilde yetişicem yani menemene falan diyodu 😂