bebegimm16 arkadaşlar hamilelikte Dermokozmetik ürünleri kullanabilir miyiz ? Ben normalde her sabah ve akşam olmak üzere yüzümü temizleme jeli ile yıkar üzerine toniklerdim. 5 haftalık gebeyim kullanmamda bir sakınca var mı?
Gizemabc bebegimm16 ben kullanıyorum. Her gün makyaj da yapıyorum. Kaliteli ürünler kullanmak gerekli bence
Ayse_Gul bebegimm16 canım banada makyajın çok sağlıklı olmadığı söylendi o yüzden hamileliğimin başından beri makyaj yapmadım fondoten vs sadece tonikle yüzümü yıkadım rimel fuj hep bunları kullandım
Simsim6 bebegimm16 dermokozmetikleri kullanmanizda bir sakinca yok aksine cildimizi temiz tutmamiz daha iyi 🙂
bebegimm16 Ayse_Gul bende temizleme jeli ve tonik kullanıyorum.yüzümüzü temizlemezsek nasıl olcak bilemedim 🤔
Ayse_Gul bebegimm16 yüzünde çok bi sıkıntı yoksa fazla birşey kullanma canım hiçbir şey bebişlerimizden daha önemli değil sonuçta 🤗
Deletedmom6 bebegimm16 Bi sakıncası yok hatta derkokozmetik ürünleri kullanmak hamilelikte daha iyu ben kullanıyorum bana da ilk hamileyken yok makyaj yapma çök zararlı bilmem ne ne alakası varsa artık 😒
bebegimm16 arkadaşlar sizide aydınlatayım 🙈 Doktoruma sordum ürünlerimin markasını sordu Nimue marka eczane ürünü.Harika kullanabilirsin dedi 🤗 Demekki alt ürün olmadığı sürece kullanabiliriz 🤗