M72 Ezgllc Evt 17yaşındayım hatta 10kasım da 17 olcam .evliliğimi yeni yapacam Hamileyim ve hastaneye de gidemiyorum Babam yaşımı 1yaş küçük vurmuş bende kendi isteğimle çoçuk olsun istedim. Ve dört gözle evliliğimi yapıp hastaneye gitmemi bekliyorm
Ezgllc Kuzum bende nikahımı yapmadan hamile kaldım ama 1 ay önce nikahımı yaptırdım her hastaneye gittiğimde sorun yaratıyorlar 17 yaşında olduğum için hemen polisi aramaya kalkıyorlar tabi evlilik cüzdanını gördükleri zaman sesleri çıkmıyor bence en iyisi nikahını yaptırdığın an özel hastaneye git devlete değil M72
Annemmm2 M72 mahkeme kararıyla nikah cıkarsaydınız keske suan nikah kıyılsa bile nikahtan önce gebe kaldığınız için sorun yaratırlar bence 🤦♀️ Gene de insallah yaratmazlar diyelim
FSCMK M72 anne baba razısıyla nikah kıyabilirsiniz hemen gidin hastaneye benek 17 haftalık olmuş bunun detaylısı da var herşeyi var merak etmiyormusun kuzum acele edin hemen kıyın nikahı
M72 Ezgllc özele gidecem zaten. Evliliğimi yaptığımda artık sorun olamaz bebeğimin durumunu bile hiç bilmiyorum. Allah büyük 🙏çok sağlıklı besleniyorum bakalım artık.
Ezgllc Aynen hemen araştırıyorlar neden nikahtan önce hamile kaldığını kızın ailesi önceden eşini şikayet etmiş mi falan derine iniyorlar baya Annemmm2
Annemmm2 Ezgllc Evet bende öyle biliyorum etrafımda bir kaç kişi yasadı böyle olayı umarım cok tadsız seyler cıkmaz 🤲 Dediğiniz gibi sizinde
Annemmm2 M72 insallah hakkında hayırlısı olsun canım sorun yaratmadan saglıklı bir gebelik evlilik geçirirsin 🤲😘