herseyimmm ben caahit beye gidiyordum bebeğim iki aylık şuan. Doktor çok iyi ama hastaneyi tavsiye etmiyorum, hijyen ilgi alaka sıfır , acilleri var güya ama gidiyorsun bir halta yaramiyorlar , doktor yok hemşire yok ilgilenen yok kesinlikle humayi tavsiye etmiyorum, oraya vereceğiniz parayı gidin bence Memorialde Nilgün hanıma verin en azından hastane şartları ve ilgisi gercekten cok güzel ,ben baya pişman oldum, hem de bebeğinizin çocuk doktoruna da ihtiyacı olacak asla humadaki sacma sapan bir şey bilmeyen doktorlara çocuğunuzu emanet etmeyin, benim çocuğuma uzayan sarılık var deyip bir ton test yapmaya kalkıştılar , kan testi ultrason idrar karaciğer bilmem ne testi gibi, ama iyiki izin vermedim, memorialde Soner beye goturrum ve çocuğun hiçbir şeyi yok anne sütünden olur böyle bebeklerde geçer dedi, lütfen hem kendinizi hem bebeğinizi düşünün, doğar doğmaz o insanlar muayene edecek çocuğunuzu ve topuk kanı alirlarken bebekten lansetleri bile olmayan bir hastane enjektörün ucuyla bebeğimin ayağını delmeye kalkıştı hemşire, çok uzun oldu ama sen gidip de pisman olma diye anlatmak istedim..