TugceErturk Ben 18 haftalık hamileyim özellikle sabahları yatakta döndüğüm göbekten aşağı ayağıma kadar kendimi gerdirme ihtiyacı duyuyorum ama elimde olmadan yapıyorum bunu. Doktoruma sordum ama yapmamaya çalış dedi. Yaşayan var mı bu durumu.
defne55 TugceErturk ay doğuma 38 gün kaldı bende ona çok ihtiyaç duruyorum bazen de fazla olmamak şartıyla gerdiriyorum valla kendimi duramıyorum çünkü 😑
TugceErturk Blackmom bana da yapmamaya calis dedi kalk yürü dedi ama anlık yani elimde değil ne yapayim. Korkuyorum aşağıya doğru itiyormuyum çocuğu diye 😔
CinarBaykal TugceErturk yapma demesi enterasan aslında çünkü hamile yogası gibi bir çok egzersizin içerisinde esneme uzama pozları özellikle veriliyor. Aksine kasları rahatlatma açısından da iyi gelecektir.
TugceErturk CinarBaykal inşallah dediğin gibidir canım sorun yapmasın o yani. Kasılma değil gibi gerilme yani gün içinde olmuyor ama sahab yatakta oluyor sadece. Kalk yürü dedi ama kalkıp yürüsem bile o an yine gerginmisim gibi yürüyorum yani.
TugceErturk defne55 az kalmış canım Allahım bi sesle kurtarsın inşallah🤲🏼 inşallah problem yaratmaz bu durum