ikiKizAnnesi_ Günaydın kızlar kaçıncı kaftadasınız bebişlerinizin kilosu nekadar ben 36+2 haftamdayım doktorum bebek büyük olmayacak 2.900 gram dedi ilk kızımda zaten fazla kilolu gelmedi 3.330 gram gelmişti🤗😍😍
ikiKizAnnesi_ Zuhal_19 Bencede güzel canım ilk kızım okadar büyük gelmedi ama bir bebek için 3 kg normal ama doktorların gözünde küçük geliyor herhalde burda 🤷♀️
ikiKizAnnesi_ aslimutlu1 Evet canım kızım 3.330 gram geldi 4-5 aylık nerdeyse 10 kg olmuştu😂 kolları kat katdı ama yaş büyükçe zayıflıyorlar şimdi 3 yaşında 13kg çok zayıf 🤓🥰
ikiKizAnnesi_ bebiiimamm Bencede 3 kg bebek normal bilmiyorum canım ben Almanyada oturduğum için doktorların gözünde küçük görünüyor 😂 kafası fln küçük olacak dedi
ikiKizAnnesi_ Gozde01 Tabikide güzel okadar olması lazım canım normal bebek 3 kg neyi küçük kuzenimin eşi 4.500 gram doğurdu bebek 3-4 aylık gibi duruyordu ben diyor çocuğumun bebekliğini anlamadım tabi büyük olunca 🤷♀️
Betulackln ikiKizAnnesi_ canm masallah 34. Haftada kac kiloydu bebegin ben 34.haftadayim 2150 gr doktor Iyi dedi ama
ikiKizAnnesi_ Betulackln Valla hatırlamıyorum canım son baktıklarında 2.300 dü ama hangi haftamdaydım tam hatırlamıyorum onlar zaten son aylarda kilo alıyorlar
Zuhal_19 ikiKizAnnesi_ her doktor başka konuşuyor cnm maşallah iyi kiloları ikinciyide sağlıkla kucağına al inşallah🤣💐
ikiKizAnnesi_ Zuhal_19 Amin cnm inşaAllah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize ama yaklaşdıkca korku basıyor😂😂 birde artık doğurmak istiyorum valla son aylar çok yorucu😏 hem yorucu hemde sabırsızlanıyoruz onları görmek için 🥰❤️
Zuhal_19 ikiKizAnnesi_ bende cok merak ediyorum sabirsizlaniyorum Rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Betulackln Ademnilay doktorum iyi dedi 1 hafta geride dedi ama oda cok sorun olacak bisy degil dedi iki hafta once gitmiştim en son 1860 gr di 31+5 te
FSCMK ikiKizAnnesi_ maşallah kiloları çok iyi ben 37 haftalıkken 2.800 çıkmıştı kilosu 3.180 gr la doğurdum
Ademnilay Betulackln hmm saglikla gelsinler canim benim erken dogum olacak o yuzden bian once kilo almasini istiyorum
ikiKizAnnesi_ aslimutlu1 Aynen canım valla 5 dakika oturmuyor yerinde fena değil ama çok zıpır😂 yerde olmazsa yatak üzerinde bazen babası bağrıyor otur artık çünkü geceleri uyandırıyor beni bazen bacakları ağrıyor masaj istiyor🙄😂😂 dinlemiyorlar ki 😃