Mel_yuz Kızlar , Eğer kese sol tarafta ise kız , sap taraftaysa erkek diyorlar bu durumu yaşayıp doğru çıkan var mı merak ettim 🙈😊😊😊
Nurarslan Mel_yuz Bazi anneler bu konuyu yanlis anlayip yok benim şu tarafta yanliş vs yaziyor.6-9 haftalar arasinda yani doktorun verdigi ilk ultrason kagidina bakiliyor.eger kese sag tarafta ise kız sol tarafta ise erkek bebek oluyor.Tabi karinda da tam tersi düsunceksiniz.eger sol tarafta ise kiz sag tarafta ise erkek.(selfy yapmak gibi dusunun.)Cinsiyet icin tahminde bulunmada önmli olan ilk ultrason foto.bebek sonradan zaten habire yer degistiriyor.
Bademgzlm Mel_yuz bende ilk yumurtlama tuttuğu zaman sağ tarafsa erkek solsa kız diye biliyorum yani yumurtanın sağ tarafta kasığında tuttuysa erkek solsa kız.sonra zaten çocuk büyüdükçe hareketlendikçe değişiyo bu dediğim ilk haftalarda ve benim bi kızım var şimdi oğlum olcak Allahın izniyle bende gerçekten böyle oldu😉ve babannem de derdi hep beraberlikten ilşkiden sonra sağ tarafa döner beklersen bebek erkek olur diye babannemin dokuz çocuğu olmuş ve doğum ebesiydi doğum yaptırıdı hep tecrübeli bilinçliydi yani 😉birde ultrason resmindeki denilende doğru gibi kızım biraz daha top gibiydi oğlum daha uzun ve her yeri hemen belli olmuştu ilk ultrason da☺
Ezgidrmz Evet canım bende inanıyorum 👍🏻 Sağ taraftaydı kesem 12+2 olduk ve erkek olduğunu 11.haftada söyledi doktorum bugün de ikili tarama testini yaptırdım ultrasona bakan kişi %98 erkek bu saatten sonra değişeceğini sanmıyorum dedi 🙂
Nurarslan Ezgidrmz 12+2 bu haftada bukadar net konustuysa o doktoru 👏👏 lazim.millet renkli ultrasonda zor ögreniyor😂😂
Minnaksercecik Ezgidrmz canım bugün resmini aldım kese resimde sol taraf boşluk sağ da kafası bebişimin
EbruUslu Nurarslan benım ılk hamılelıgımde ultrason kagıdına bakılınca 7 haftalık olana sagdaydı ama oğlum oldu .sımdı 2. Hamılelıgım bu sefer hep sağda her gıtmemde başı da sag tarafta Insallah dedıgınız gıbı kızdır 😌 birde benim oglanın ultrason resmınde aynı haftalarda cubuk gıbı ama sımdıkı resımde topak yuvarlak duruyor bebegın seklı onunla da alakası var dıye duymustum ama hayırlısı tabiki❤
Nurarslan Nurem ben ilk cocugumu doguma ay kala ögrendim 2.cocugu tahmin olarak 6.ayda ogrenmistim.Bu 3 ve 31 haftalik her gitttigimde kesn degilim diyor😄
Nurarslan EbruUslu benimde oglumun 2013 yilindaydi ultrason foto cok kaliteli cikarmamis ama dediginiz gibi ok gibi uzun bir sekli vardi.fakat kizimin ultrason resmi yuvarlak gercekten.buda bi tahmin tabii🌹
EbruUslu Nurarslan ne guzel hem kız hem oglan annesısınız rabbım banada nasıp etsın ınsallah ortalama 1 ay sonra ogrenırız ınsallah cınsıyeti once sağlık dılıyorum rabbımden sonra gonlumdekını😍 hep doktor yltrasondan bakıcak ve kız dedıgı an gozumun onune gelıyor o ankı tepkımı dusunuyorum cıglık falan atarım dıyorum ınsallah düşlediğin anı yaşarım❤
Nurarslan EbruUslu Cok guzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin🙏Sizin icinde hakkinizda hayirlisi olsun inssllah gonlunüze göre versin🌹
umranzdemir EbruUslu Duygularima tercüman olmuşsunuz. İnanın doktora cinsiyeti sormak istemiyorum.rabbim herşeyin hayirlisini versin bir oğlum var inşallah buda sağlıklı kız çocuğudur.
EbruUslu Bademgzlm benım sag tarafımda kesem ama kesebın ıcınde bebek de sağda duruyor benım sag tarafımda gelısen yumurtam çatladı acaba ondan mı kesem sagda🤔 merakla beklıyorum bakalım ne olcak kız mı erkek mı💗
Bademgzlm EbruUslu aynen bu bi teori ben bi dini sayfadada okumuştum ordada benim dediğim gibi yazıyordu beraberlikten sonrasağ tarafta beklenilip uyunduğu zaman erkek olur diye bide beraberlikten önce ihlas suresini okuyp dua edrse baba adayı erkek olur yazıyordu rabbim bilir tabi yinede bence her zaman herşeyin hayırlısını istemek gerek rabbim hakkında hayırlı kıldığı zaman nasio ediyor zaten her ikisinide elhamdulillah 🙏🏻Tabi dualarında faydası oluyo ben ilk çocuğumun kız olmasını çok istemiştim şükür nasip eyledi rabbim😍 şimdide hayırlısını istedim tabi gönül her ikisinide tatmak ister oğlumuda 9 ayın sonunda kucağıma almayı nasip eyler🙏🏻Cinsiyetiniz belli olunca banada yazın bakalım sizde tutacakmı☺Rabbim gönünden geçeni nasip eylesin inş🙏🏻
CemileAtaAktan Sol taraftaydı kesem . Oğlum olcak . Annemınde 2 kızı var sağdaydı kesem dıyor, 2 oglumdada kesem soldaydı dıyor. 😊