Dlmm Bebegim 8 haftalik son iki gun disinda hic mide bulantisi yasamadim ama bu iki gunde ne yiyip ictiysem attim ne yapmam gerektigini bilmiyorum
kitapkurdu Dlmm canım ben 9+6 oldum bugün 8 haftada benim de öyle oluyordu aniden kesiliyor bulantım sonra tekrar başlıyordu. Göğüste hassasiyet var mı diye ikide bir elliyordum 😊 gihassasiyetiniz varsa korkmayın
Fsnysf Bende 3 gün öncesine kadar ölüyordum mide bulantısından ani şekilde benimde kesildi içimi bi korku aldı perşembe kontrole gidicem istersen sende bi git
Dlmm Fsnysf bulundugum yerde ne yazik ki kadin dogum yok :( acil bir durum mu bilemedim hic boyle olmamistim, en son bes gun once gorunmustum her sey yolunda demisti doktorum suan ne yapmam gerektigini bilmiyorum
Fsnysf Dlmm ben gideyim yazarım sanada benimde ani şekilde kesildi bulantım çok iyiyim içimi korku sardı
Dlmm Fsnysf gecmis olsun, darisi bana valla ya :( beslenemiyorum bu sekilde bulanti haplari da ise yaramiyor
Dlmm Cok tesekkur ederim ilginiz icin. ilk gebeligim oldugu icin tecrubesizim, midem beni cok fena yapiyor oncesinde boyle bir sikayetim olmadigi icin biraz korktum ve solugu acilde aldim🤷🏻♀️ Tavsiyelerinizi de denerim🙏🏻