Brcngl Merhaba kızlar 34+5 günlük gebeyim. Yaklaşık bir buçuk ay önce göğüslerimden şeffaf yapışkan bi sıvı akıntısı olmaya başladı. Başlarda sadece duş aldıktan sonra oluyordu doktorum ılık su süt kanallarını çalıştırdığı için oluyordur korkulacak bi şey yok sadece sıkmayın doğumu tetiklersiniz dedi. Fakat son zamanlarda bu gelen sıvı iyice artmaya başladı tek göğüsten akıntı olurken şimdi ikisinden birden küçük küçük yapışkan şeffaf bi sıvı akıyor gündüz sütyen taktığım için farketmiyorum ama gece uyurken geliyor sabah bi kalkıyorum ki pijamamın önü batmış benim gibi bu durumu yaşayan anne adayları var mı acaba nedeni ne olabilir???
Badevehande Acaba neden oluyor canım bir düşün bakalım😂😂 evde sütyen giyme bence sıkışınca daha çok gelir ilk ağız sütü bebek için ilaç gibi neticede
Brcngl Badevehande doktorum sıkı bir sütyen giyip takipte kalalkm demişti o yüzden gündüzleri takıyorum aslında :) benim korkum acaba bu akıntılar doğumu tetiklerde erken doğum olur mu diye
Badevehande Brcngl valla ilk defa bi doktora katılmıyorum zaten göğüsler uyarılınca süt çıkıyor e sütyen sıkıyor işte uyarılıyor o yüzden erken Doğum riskide olabilir takmayın bence