Cananbaran 25 haftalık gebeyim ama iki gündür karın ağrım var ama bugün aşırı şiddetli dayanılacak gibi değil neyden olabilir bu durumu yaşayan varmı veya ne iyi gelir erken Doğum riski olabirmi 😭😭
aslimutlu1 Cananbaran çnce sakin ol . Güzelce bi ılık dus al . Sonrada bi acile git kasılmalarım var der . En azından ultrason dan bakarlar..
Fdle Cananbaran bende 24 haftalık hamileyim bir kaç gündür bende vardı karın ağrısı çok şiddetli değil ama rahatsız edici kuru bir ağrıydı karnın yukarı çıkıyor bebek büyüyor ondan olabilir dediler bana ama kesildi benim ağrım bi arada doktora gitmiştim yine böyle karın ağrısından enfeksiyon olabilir demişlerdi sende de enfeksiyon mu var acaba
Cananbaran Deletedmom6 ya 1 buçuk hafta önce amelyat oldum rahim ağzında kısalma oldu bu yüzden hastane yattım bi hafta korkuyorum erken Doğum olur diye 😥
Cananbaran Fdle bilmiyorum ne olur dua edin benimde geçsin erken doğacak bişi olucak diye çok korkuyorum ilk hamileliğim 😔
Deletedmom6 Cananbaran Inşallah bişey yoktur ya doktor komtrollerinde doktor riskin var demediyse eğer bişey olmz inşallah 😇
aslimutlu1 Cananbaran belden kasıga Doğru gelen sancıysa ve bebek toplanıyorsa evde bekleme alttan bi muayene edilsin acılma olabilir .
Kubraseyit00 Cananbaran gaz olmadığına emin misin ? İkinci gebeliğim doguruyorum sanmıştım gaz sancısı dan. Bundada düşük yapıyorum fiye korkmustum şiddetli karnima agrilar girip bazen uyuyamiyorum bazen kipirdayamiyorum. İnsallah böyle basit bir şeydir sizinde
Kubraseyit00 Cananbaran 23 haftada doğan bebekleri gorduk burada. Rabbim nasip etmisse yasae kuzum sen sakin ol. Kendini gerip bebeğini de germe. Guzel buyuk bir bardak su al ic ayaklarının altina yastik koy uzan rahatla kasma kendini. Takip et kendini olmazsa dr a gidersin
aslimutlu1 Cananbaran böyle düşünme . Yasar . Ayrıcafa önlem alınır dikiş atılır alttan . Dogumu oturup bekleme yani . Git güzelce kasılmam var de acile git
ozgeustun Cananbaran hastaneye git yatış verdilerse, Doğum başlamışsa erken müdahale ile durdurabilirler