Vefas Canlar222 35. Haftada dogum yaptım biri 2590 kilo dogdu digeri 1640 kilo biri mutlaka az kilo alıyor ama ben dogru düzgün beslenemedim tansiyon vardı gebelik zehirlenmesi vardı çok şükür kucagıma aldım bebelerimi🤲
Elvintos mehtap5506 ben de çift yumurta 20 haftalık cinsiyetler bir kız bir erkek sizin cinsiyetler nedir
Canlar222 Benim 31 haftalık :) o yüzden artık merak ediyorum çatı agrım felaket yürümekte iyice zorlanmaya başladım 30 dan sonra geçmiyor zaman😒😁 hayırlısı ile bi dogurabilsek🤲🏻🤲🏻
Elvintos mehtap5506 sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin Allahım vaktinde gelsinler inşallah ama duydugum genelde ikizler aceleci davranıyor gelişimlerini tamamlamadan doguyorlar gerçi sağlıklı olduktan sonra ne zaman dogdukları da çok önemli olmuyor 😊
Sibelcik Ben de 10.haftam ikizlere hamileyim merak ediyorum😍Hayırlısı ile 36 38 haftaları görmeyi nasip etsin rabbim .Tavsiyeleriniz nelerdir ?sağlıklı bir gebelik için..
Canlar222 Genelde ikizler 34-37 aradı doğuruyorlarmış zaten. Kemal’i bu🤗 34 öncesi zaten erken Doğum oluyor inşaşlah 35 i görürüz