Munevverdemir Merakla bekledigim cinsiyeti sonunda ogrendik. Oglum olacak nasipse☺️ 14 haftalik olup ogrenen varmi aranizda
Meleginannesi55 Munevverdemir 15 haftalık olduk haftaya gidicez sonradan değişmezse öğrenicez inş hayırlı olsun oğlunuz🙃🙃🙃
Kbrckbln Munevverdemir 13 +2 yim cuma gunu gitcem doktara henuz merakla beklıyorum bi tane oğlum var rabbim kız nasip etse diyorum iniallah 😊
Tugbaklc Munevverdemir öncelikle hayırlı olsun canım bende 16 haftada gösterdi net bi şekilde özelde devlete gittim ısrarla sordum bilmiyormuş gibi baktı ama söylemedi adamı deli ederler valla 22 haftaligim bu arada
Esmagunca https://i.hizliresim.com/jqRmkn.jpg tahmin eden olur mu benim daha belli değil doktor söylemedi tahmin etsede
Siracin_annesi 16. Haftaya kadr bellı degıl dedı doktor. 17..haftada bagdas kurmus göstermıyo dedı 😀. 19. Haftada öğrendik erkek oldugunu
Siracin_annesi Munevverdemir Valla merak edemıyoduk çünkü eşimin akrabalrından bıze sıra gelmıyodu. Sanırsın hepsının gözünde ultrason ışını var. Gören kesın kız dıyo yada kesın erkek
Munevverdemir Siracin_annesi bizde de ayni ben haric herkes icimde ne oldugunu hissediyordu. Takmayin olur boyle seyler. He deyin gecin 😀
Munevverdemir Tugbaklc tesekkur ederim ben hemsireyim surekli taciz ettim hadi cinsiyet bakalim diye yoksa bende 20de zor ogrenirdim heralde 😅
aysenurgunay Munevverdemir hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah bende 14+1 de öğrendim kızım olacak 😍
Tugbaklc Munevverdemir özelde %99 açtı gösterdi hatta öyle 😁 ultrason kağıdını verdi ama hayırlısı bugün bacaklar kapalı dedi 😄