Suziiaannee Canlar geceden beri böyle afedersiniz ishal olmuşsum gibi karnım kıvırıyor ama öyle değilim. Doğum sancısı adet sancısı gibi diyorlar ama böyle bi sancı şekli de var mı ortalığı ayağa kaldırmadan bi danışayım dedim doktoru arasam direk gel bakayım der şimdi yanlış alarm vermeyim diye 🤭yardımcı olursanız sevinirim 😍
siyabe Suziiaannee bende öyle olmustum sonra Nisan’ım geldi sezeryana aldılar tedbiri elden bırakma sen yine doktoruna danış
yagmur_annesi Suziiaannee ya bende 36+4um karin sertlesmelerim cok fazla bide bel agrim beni mahfetti 😖
1dem Suziiaannee ağrın olursa gelip giderse bilirsin zaten o sancıdır. Dakika tutarsın baktın fazlalaştı hastane yoluna 😊hayırla kurtul
Ilkheyecanim Suziiaannee bebeğin kanala yerleşme sancısı olabilir bende öyle düzensiz ağrılar çekmiştim doktora gittiğimde bebeğin knala yerleşiyo bunun için ağrıların olur demişti 15 gün çektm sonrasında da doğumum oldu ztn 🤗
Suziiaannee siyabe yaaaa çok sağol canım peki sıklaştığında mi geldi nişan ın geldi bende gelen giden yok da ağrı düzenli değil ama çoğalırsa ararım sağol canım 😍
siyabe Suziiaannee agrin düzenli gelmiyorsa yalancı sancıdır 5-10 dakika tut düzenli ise gerçektir benim de öyleydi dün Doğum yaptım
Suziiaannee yagmur_annesi sertleşme olmuyor da geceden beri aynı yerde aynı ağrı olunca tedirgin olmuştum uyumuşum şimdi yok gitmiş ama çoğalırsa doktora giderim Sende nst ye girdin mi canım
Suziiaannee 1dem azaldı canım demek ki yalancı imiş ama geceden beri geçmeyince bi tedirgin oldum 🤭 sağolasın
Monna Sancınız geldiğinde ayaklarınızı yüksek tutarak uzanın. Bir saat sonunda geçmez yada hafiflemezse o zaman doğum sancıları olma ihtimali yüksek demektir. Doğum sancısı herkeste aynı şekilde seyretmez. Mesela benim üst bacaklarıma da ağrı vuruyordu. Adet olacak gibi ama çok inceden başlamıştı