yagmur_annesi Arkadaslar gunde iki uc defa olan karin sertlesmem neredeyse dün tüm gündü bu kadar sertlesmesi normal mi gecen hafta gittim nst temizdi on gun sonra gel dedi haftaya kontrolüm var ben mi vesvese yapiyorum gideyim mi😐
Glydn yagmur_annesi 36+2 yiz dün bende de öyle kasılmalar oldu ama gün boyu değil. Yine de sıradışıydı ve fazlaydı. Yalancı sancı bu mu acaba bilemiyorum. Bugün kontrolüm var soracağım bunu doktoruma
ZAsk yagmur_annesi 31+4 oldumdün gün boyu ben de yaşadım. Yorgunluk, çok ayakta kalmak etkiliyor. Eğer ağrılı ve düzenli değilse sorun yok dedi doktor.
Arncht21 Glydn yarim saatte bir gelen sanci yalanci sancidir ama 10 dk dan az ve ust uste gelen sancilar gercek sancilardir
Glydn yagmur_annesi evet yalancı sancı buymuş. Düzenli olmayan kasılma ve toplanmalar. Düzene bindiğinde esas takip etmek gerekiyor kaç dakikada bir diye. Ben 36. Haftadayım artık normal bende bu düzensiz kasılmalar
Arncht21 Bebegin yeri daraliyor ve hareket etmekte zorlaniyor oyuzden karnin sertlesmesi gayet normal herkeste hamileliginsonlarinda olur
yagmur_annesi Arncht21 normal olduğunu biliyorum sertlesme hergun oluyor ama gun boyu olunca insan supheleniyor bisiy mi oldu diye ya da ben mi cok evhamliyim bilemedim
Glydn Arncht21 doktoruma sordum evet yalancı sancılar yoklamaya başlamış ama normal yani 36. Hafta olduk artık
yagmur_annesi ZAsk evt ayaktada kaldim biraz misafir ortamindaydim aslinda kalabalik.ortamlarda da kasiliyorum biraz