Fatmabltc Kızlar evet. Gelelim hamileliginin 5. Haftasindan beri happy momlu bir annenin dogum hikayesine. Doğuramayanlardandim. 40+2 de kontrole gittim annemle. Annem samsunda ben rizedeyim. Çay icin gelmişti yazları geliyor (rizeliyiz). Seninle gelicem dedi kontrole gttik 1 cm acilma ve su azalmis dedi. Yarin gel kontrole tekrar dedi. Gttim 3 kez nst cekildim ama bebegimin kalp atisi guzel degildi suyuma bakti bebegin suyu azaldi açıklığında 2 cm dedi doğurmaktan o kadar ümidim kesilmişti ki sandim eve gtcem yine eşim işteydi gorumcemleydim. Yatışıni yapalm deyince elim ayagim bosaldi. 2 de yatisim yapildi. Ama ne sanci ne bse. Biraz suni sancı verildi. Sabaha kadar bes dkkada bir geldi uyutmadı zikir cektim hep gezdim koridorda. Sabah olmustu sancin yeterli değildi. Biraz daha suni sanci verdiler ve 11 de sancilarim bastırdı deliriyordum. Yalvardım doğuma alin diye catala çıktım suyumu patlaticakti ebe sadece yapabilir misin erken aldim seni cok dirayetlisin dedi yapicam dedim acikligim 10 cmdi ama bebegim inmiyordu bi turlu ikinmaktan yorulmuştum. İki ebe bastirdi karnimi ıkndım ıkındim cok kez ve Alparslan geldi. Yanagima koydular. Eşim geldi sarıldım ağladım. Oda benim yüzümü ellerine aldi ve senin gibi bi eşim oldugu icin cok sansliyim bana dunyanin en guzel duygusunu yasattigin icin sana ne kadar teşekkür etsem az dedi .Oglum icin bidaha yasardım. Yanimda uyuyor ve her baktigimda şükrediyorum inanin değiyor herseye Allah herkese kolay doğumlar cocugu olmayanada tez zamanda cocuk versin insallah♥️
Ocakannesi53 Fatmabltc geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşaallah 🤲🏻🥰 rizedeyim ben de. Hangi hastane ve doktorda yaptınız doğumunuzu?
Badevehande Maşallah annelerin hakkı ödenmez biz birkaç dakika giren sancıya eğilip bükülüyoruz Doğum anında saatlerce sancı veriyorlar Allah hepimize yardım etsin ❤️
Baloglummmmm Allah analı bablı büyütsün 💕Sancı dediğiniz tam olarak nasıl başlıyor ne hissediyorsunuz ? Olursa anlamam diye cok korkuyorum da
Fatmabltc Baloglummmmm korkma bebegini dusun. Sanci karnindan beline bicak geciyor gibi. İnan o geldiginde hemen anlicaksin cnku bugune kadar o agridan hic yasamadin
27_ Canim oncelikle hayirli olsun. Alakasiz bir soru olabilir belki ama göğüs pompasi kullandin mi emzirirken. Ilk dogdugunda almak gerekiyor mu?