Mrvm005 Havva_2015 normalde 40 gun sonra falan adet olunuyormus 4 yada 7 hafta icinde. Bende adet gormeden hamile kaldim hayirlisi olsun bi test yap duruma gore hemen doktora git ilac basliyorlar hemen kan sulandirici falan
G-2428-g Havva_2015 canım düşükten sonra adet dengisi bozluyor zamanla düzeliyor düşük yaptıktan sona günü gününe olmayo bekleme bi kaç aya normalleşir ben 2 ay olmadıgımı bilirim korkma zamanşa düzeliyp yani
Melike37 Havva_2015 kuzum genelde düşük kürtaj gibi şeylerden 40 gün sonra olunuyor ben 42. gün olmuştum
Snszasla Ben de acaba mu olur diyordum ama olmadı 8 Eylül de oldu düşügüm 8 ekim gibi olmayınca acaba mı dedim ama 13 ün de adet oldum gecikme oluyor ama insallah hamilesindir canım
Snszasla Havva_2015 kalabilme ihtimali var tabi canım bana doktorum 1 ay korun demişti 3 hafta kadar korundum son hafta bırakmıştım belki dedim olmadı sen ilk Haftadan itibaren korunmadıysan olur belki
G-2428-g Havva_2015 kalırsın sadeve yumurtlamanın işte hangi zamana denk geldini kestirmek zor olur ovulasyon testi kullanabilirsin faydası olır ama kullanmasan bile korunma kalırsın yani peki düşük neden oldj doktorun be dedi araştılırdımı ?
Burcukocall Bende düşükden sonra hamile kaldim hemen adet gormedim hic suan 34 haftaligim rabbim sanada nasip etsin insallah 🤲🤗
Aysebrar Burcukocall Bende doğum yapali 3 ay olacak adet görmüyorum adet görmeden nasil hamile kaliniyor?
surfermom Ben de şu aşamada düşük yapmış biriyim daha hiç adet görmedim. Ama denemeye de korkuyorum yani bir adet görsem ve yenilense mi diyorum ama bir taraftan da sizler gibi bir an önce yeniden hamile kalmak istiyorum. Ne önerirsiniz? Acaba herhangi bir sorununuz var mı bu durumla?
Snszasla surfermom bende adet olmayı bekledim canım 2 gün önce oldum adet kimi durun diyo kimi durmayın devam edin diyor ama bende duranlardan oldum içine sineni yap bence adet olunca tabi vücudunda dinlenmiş oluyor
surfermom Cns_33 bakalım benim de 2 haftayı geçti. Bu hafta sonu farklı bir doktora da gideceğim jinekolojik muayene için bakalım o ne önerecek.
Havva_2015 Cns_33 bana 15 gün bekle sonra anneliğe hazırsın dedi bende doktoru dinledim çocuk istiyoruz diye 15 gün sonra hemen istedik