YarenBeren Busraoz herkes bir olmuyor benim doğumlarım 41 i buluyor ondan dolayı erken dedim ama benim de saniyelik sancı vurup geçiyor rahim kendini hazırlıyor işte 😄
aylin00 son 23 gün inşallah. Bu Cuma izne ayrılıyorum bakalım evde daha mı yavaş daha mı hızlı geçeccek? Heyecan var sağlıkla gelsin tüm kuzular inşallah.
Latifeayd aylin00 amin insallah canim benimde yarin kontrolum var ama bugum surekli sancim oluyo sabaha kadar dayanabilirsem ins
Berna3434 Latifeayd bnmde son 35 gün yaa bnde öyleyim çok heyecanlıyım hayrlısi ile kucağımıza almayı Rabb'im nasip etsin 🙏
yigitmom_ Normal dogum tarihime gore son 45 gün 29 kasım beklenen dogum 😍 Ama bebegim ters 1 kasima kadar duzelmezse sezeryan tarihi vereceği icin son 1 ay diyorum Yiğit Enesime kavusmama😍
Latifeayd yigitmom_ Bizde normal dogumuz suanli duruma gore bende yigit alpimi bekliyorum ama erken gelicek gibi hissediyorum 36+0 dayiz
Livask Latifeayd son 24. Bugün mutfak dolaplarını indirip sildim, içindekileri yıkadım. Pestil gibiyim. Sürekli stres halinde olmaktan heyecan duyamıyorum sanırım 😕
yigitmom_ Latifeayd Bence kasım bebisleri erken gelecek gibi 33+4'm 3 gun once sanciyla acile nasil gittiğimi bile hatirlamiyorum 1 cm acilmam var aninda ciger geliştirici ile sanci dursun diye serum yapıldı 1 kasima kadar beklese bile iyi benim icin😂