Hazalcaa Bir paket hasta bezi mutlaka olsun. Ben kabızlık yaşamadım ama bol su iç kabızlık sorunun varsa katı tüketmemeye çalış. Ben ilk gün akşamı gazımı çıkardım 2 z gün sabahı lavaboya çıktım büyük abdest için. Yürüdükçe gaz çıkar diyorlar ben rahat çıkardım. Hemen ayaklanmaya çalışma, burda ben hemen ayaklandıö evimi temizledim va diyenleri okuyup üzülme. Neden öyle diyorlar bilmiyorum ama kaç kat kesik var vücudunda ben öyle diyenleri okudum ben iyileşemicem bende sorun var diye ağlıyordum. Ne gereksizz.. Ağrıların olacak adım atmak zor gelecek ne bileyim uzun yürüdükçe ağrın olucak oturmak isteyeceksin ben hiç zorlamadım canım yandığı an oturdum uzandım. Öneriim kendini üzme :) her şey geçecek 10 gün olduğunda her şey geçmiş olacak burda bana 10 güne toparlarsın diyenlere inanmıyordum ama toparladım. Kimsenin lafına sözüne canını sıkma sütün etkilenir. Her şey düzelecek. :) Tavsiyem bunlar başka da beli bol, rahat edeceğin pijama al yanına dikişlerine gelmesin. Eve geçince de kuru tut ben başka hiç bişey yapmadım iyileşti bile :)) Canımsın hakkında hayırlısı olsun. Bende baş ağrısı vs anesteziden dolayı olmadı. Sendede olmaz diye düşünüyorum zaten ağrı kesici vuruyorlar sürekli. :) aklına gelen bişeu olursa sor. :) uyandığım andan itibaren herşeyi hatırlıyorum ayrıca hiç salak gibi değildi kafam ilk anlar konuşmam ağırdı biraz anesteziden ama bilinçliydim sonra düzeldi.