Suziiaannee 36+4 üz ve benim ayaklarım artık şişmekten öteye balon olma yolunda ilerliyor 😑 acıyor basarken uyuşuyor artık 🤦🏻♀️ Tuzsuz yağsız yiyorum ama artık elime yüzüme de başladı Ne yapmam gerek bu ayaktaki zonklamayı geçirmek için a kızlar bi akıl verin 🥺
Bebek33 Suziiaannee aynısı bende de oluyor 36+6 yım ellerim uyuşuk hissetmiyorum.ayağımda balon gibi resmen
Dilaraevn Suziiaannee ahh vah bizim hallerimize sislik odemden agrilardan kimildayasim gelmiyor ellerim ayaklarim yaniyor üstüne rabbim saglikla kurtarsin hepimizi 36+5 deyim bende sabirla bekliyorum gececegi gunleri🙇♀️
Suziiaannee zeynepteacher canım bu Cuma kanıma ve idrarıma baktırdım protein kaçağı yok çok şükür 🙏🏼 doktor dikkat et dedi ama artık ayağım şişmekten derim patlatacak zannediyorum 🤦🏻♀️
Busrarda_23 Aynen bende öyleyim yürüyemiyorum artık ve yüzüm de şişti ellerim uyuşuk nasıl geçer bilmiyorum
Suziiaannee Busrarda_23 foto atamadım da halim trajikomik yani klozette de uyuşuyor hayırlısı ile kurtuluruz inşallah Doğumdan sonra
Suziiaannee Bebek33 ahh ahh gece elimi hep uyuşukluk içinde buluyorum salla salla kendine anca geliyor 🤦🏻♀️
Suziiaannee Dilaraevn ah yakınız genelde demek ki normal sabredeceğiz ama terlik de zor oluyor kar yağmadan doğursam diyorum ayakkabı olmuyor 🤦🏻♀️ 41 numara bi babetim var o biraz inince oluyor 🤭
Minikprensesinannesi Suziiaannee Böyle durumlarda genelde bol su içmeyi öneriyorlar vücut ödem topluyormuş insanın yapısıyla alakalı olabilir deniliyo. Tuzsuz yağsız yememeye dikkat ediyorsanız önce doktorunuza danışıp bol su içmeyi ihmal etmeyin.. 😊♥️
Suziiaannee Minikprensesinannesi 5 litrelik su bidonum var bana yakın mesafelerde zaten suyu severim canım yapısal olabilir dediğin gibi
Iremgokce Suziiaannee buzlu suya sok canım ayağını ve yukarı kaldır tuzsuz ye dicem onu zaten yapıyormuşssun bol bol su iç birde umarım rahatlatır otururken dinlenirken ayakların hep vücut seviyenden yüksekte olsun
Suziiaannee Iremgokce ya sırt üstü yatamıyorum ki yukarı kaldırmak zor oluyor soğuk suyu denedim canım çok gaz yaptı 😑🤦🏻♀️ Ben mi acayibim acaba
Minikprensesinannesi Suziiaannee Doğumdan sonra geçer inşallah biraz daha sabır Rabbim yardımcınız olsun az vaktiniz kalmış 😊
Iremgokce Suziiaannee yok doğrı canım gaz yapar soğuk hanileyiz o yüzden başka çözüö aklıma gelmedi bir doktoruna danış bakalım