Fatmanurozgr Ccigdemmm ilk 4 ay hic almadım 38.haftam bitck çarsamba 39 olcam en son 17 kilo almstm 🤭
Betulackln Ccigdemmm kiz deme oyle hep kustum bisey yiyemedim o yuzden verdim emin ol o durumda olmak daha kötü
Fatmanurozgr Ccigdemmm ileriki haftalarda daha cok alınıyo ama olsn bebekler saglklı olsn da verilir sonra 🤗
Biyolog Ilk 3 ay 8 kilo verdim. 32. Haftamdayım 8 kiloyu geri aldim başlarıyım kiloya geri dönmüş oldum
Fatmanurozgr Betulackln Ben nerdeyse dogurcam hala kusuyorum 🤦♀️ kusmasam Bi 17 kilo daha alırdım herlde 😁
Betulackln Fatmanurozgr bende ayniyim canm 34 haftaligim hala devam ama almaya basladm artk 58 le hamile kaldim 54 e dustum suan 63 kiloyum
Serpilozkartal 54 ile hamile kaldım 11 haftalığım hala aynı kilodayım ilerleyen zamanlarda alırım herhalde 😊
Deletedmom099 Yagmur2020 evet biraz fazla ben 1 kilo aldım normalde 9 ay boyunca ideal kilo 12 7. Aydan sonra daha hızlı kilo alınıyor bol su ve yürüyüş yap canım
Ccigdemmm Deletedmom099 bende biraz hareketsizlik var var çalışıyordum işten çıkmıştım bir sure sonrada hamile olduğumu öğrendim yiyip içip yatıyorum malesef🙄😊