gul_46 İlk gebeliğim... ilk doktora gittiğimde ultrasonda baktığında 6 haftalık, kese görünüyor fakat embriyo görünmüyordu. Dış gebelikten şüphelendi vajinal muayene yaptı ve göründü. Ben korktum başka bir özel hastaneye gittim oda vajinada gördü ve çok küçük olduğunu söyledi.tekrar bir hafta sonra gittim bana kürtaj dedi Normal ultrasonda görünmediği için. . Ben beklemeyi tercih ettim. Şuan 9 haftalık, 3 gün sonra tekrar hastaneye gidecegim çok heyecanlıyım bir hafta öncesinden elbiselerimi bile hazırladım rüyalarıma giriyor. O kadar kafama takıyorum. Yaşım 23 sağlıklıyım sigarada kullanmıyorum. Bu konu da bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen ?
Meteannesi Neye göre kürtaj diyo normal gözükmedi diyemi çok ilginç bu sizin rahminizin yapısıylada alakalı olabilir insanları üzmek ne kolay bişey yaaa bende ilk hamileliğimde gitmiştim 6 haftalıktım özele gidiyim görüyüm demiştim karnımdam göremedi altan bakmıştı banada kalbi atmıyo dedi kalp sesi duyulmadı sonra büyük ultrasyon cihazımız var iki gün sonra gel dedi ben tabi dururmuyum ertesi gün gtmiştiim hemen gataya yine altan görmüştü zor gözüküyodu bebeğide kalbinide görmüştü anlıcapın doktordan doktorada değişiyo bazısı karşıdakini düşünmeden pat bişeyler sölüyo kalbi atmıyo diyen doktora atmazsa duymazsak nolur demiştim alınır kürtaj olursun demişti ben o doktora bir daha gitmemiştim siz güzel düşünün geç döllenme olabilir inşalah güzel haberler alırsınız
gul_46 Meteannesi kesinlikle o an öyle bir kötü oldum ki. Kalp atışını duyacağım göreceğim umuduyla gidip pat diye kürtaj demesi insanın canını acıtıyor.