Hem25 mavera ben 1,5litre siseyle denedim gözüm korktu midem bulandı icesin gelmedi sonra hep 0,50ltrelik siseler aldım hep öyle ictim fazla ictim ama hic saymadım😁
asyaa15 mavera ilk 1.ayımda cok içiyomusum sınradan farkettim ikinci aydan snra çok azaldı hice indi hatta serum falan . Smdi smdi düzeldik 3. Ayın içindeyiz. 1 lt kdr oldu inşallah daha fazlası ümidiyle. Bulantı cok yapıyor bnde o yizden içemiyodum.
mavera Leylabyr ne güzel ben o kadar içemiyorum şu an boğaz ağrım var suiçmek işkence gibi geliyo çok acıyo😔
Musel mavera su demeyin bana yaa suyu hiç sevemiyorum içtikçe midem bulanıyo ama günde 1 litreyi zor içiyorumdur emin olun belkide o kadar bile etmiyordur
Serpilozkartal Musel suyun içerisine bir kaç damla limon sıkıp içmeyi dene mide bulantısı yapmaz canım
Ummugulsum_44 mavera hamilelikten dolayı sürekli sıkışıyorum daha fazla içersem lavabodan çıkamam herhalde 😂🙈🤭
Musel mavera ben 2 litre içersem herhalde bu zamana kadar kusmadığım ve bulantı yaşamadığım gebeliğimde ilk defa kusarım herhalde 😂😂😂😂😂
Duharabia Ben normaldede cok su içiyorum fil gibi 😀 az içtigim gün 3 litre oluyordur bazen 5 bile oluyor
Buse-Tekin Hamilelikten öncede çok su içiyordum zaten ama hamileyken şuan bilinçli olarak 2.5 - 3 lt içmeye özen gösteriyorum 💙