Ebruu11 15+3 haftalığız, son günlerde inanılmaz baş ağrısı yaşıyorum. Gözlemlerime göre biraz tuzlu yiyince oluyor, tansiyon yüksekliğinden olabilir mi böyle bir problem yaşayan var mı
fatmaaeminn Ebruu11 evet aynı durum bnde de var ..tuzu azalt Allah korusun yüksek tansiyon çocuğa ciddi zararlar verebilio
Fatmanurozgr Ebruu11 aşırı bas agrısı yüksek tansiyon olablyoms doktorum demsti yüksek tansiyon sıkıntlyms düsk okdr deglms tansyonn normlse agrı kesici parol kullanblrsn demsti
kitapkurdu Ebruu11 benim de başından beri baş ağrılarım oluyor ama tansiyonumu ölçtüğümde hep düşük çıkar. hep yüksek olmayabilir
Asd92 Ebruu11 Evet tansiyon yüksekliğinden olabilir dikkat et canım. Önerim gece yatmadan tuzsuz salatalık ye yat sabaha inş rahatlarsın biraz
Ebruu11 fatmaaeminn Evet öyleymiş gerçekten, dikkat etmeye çalışıyorum ama artık daha çok dikkat edicem korktum çünkü🤷♀️
Ebruu11 Fatmanurozgr Çok zararlıymış evet, dikkat etmek lazım hiç ilaç kullanmadım canım bu hafta gidersem sorayım doktoruma
Fatmanurozgr Ebruu11 Aynen Bi sor doktoruna bana normldede parol fayda etmedigi İcin kullanmadım hc ama doktrn iceblrsn derse kullanrsn belki iyi gelir snaa 😊
Buse-Tekin Tansiyon olabilir canım aman çok dikkat et ! Baş ağrısı için ben alnıma şakaklarıma ve enseme buz koyuyordum çok işe yarıyordu , gecmiş olsun .
Ebruu11 kitapkurdu Ben yükseldiğini anlayabiliyorum ya, düşünce o halsizlik baygınlık hissi oluyor bende canım
Bayrakoglu69 Ebruu11 bende 15+2 deyim benimde basım felaket agrıyor böyle halsizleşiyorum bayılacak gibi oluyorum tansiyonu ölçüyorum hep düşük çıkıyor sebebi nedir anlayamadım 🤔