Hemsireanne35 Arkadaşlarherkes ayrı bir birey birine uygun olan test diğerine uymaz birine kötü gelen diğerine iyi gelir.Öneride bulunanlardan hanginiz 6 yıl tıp okuyup üstüne 5 yıl uzmanlık aldı 11 yıl eğitim görüp Üstüne deneyim kazandınız da bence gerekli değil diye fikir üretiyorsunuz? Doktorlarınız onca yıl okumuş İNSANLAR size kastları mı var öldürmeye mi çalışıyorlar boş yere test önerip ilaç yazacaklar.Psikopat mı insanlar can taşıyan size zarar vermek istesinler.Lütfen birşey yazarken dikkatli olun.Kimsenin emeğini bilgisini çöpe atıpta tıbbın t sinden anlamayan insanlara soru sormayın.Benim anladığım ben yaptırmadım bir sorayım yanıma destek var mı vicdanım rahatlasın ama sağlık bu o kadar kolay değil yapmayın!!!
Obsesifk Hemsireanne35 valla çok haklısın ben yazacaktım sen yazdın herkesin vücudu farklıdır bebeği farklıdır doktoruna güvenmiyor geliyor buradakilere güveniyor ondan sonra ters yazınca sen suçlu oluyorsun 1000kere açtılar şeker yüklemesi diye doktorun yaptır diyor mu diyor ee daha ne soruyorsun bu sadece bir örnek
Denizim Hemsireanne35 malesef boyle haklisin,birde bazisina yardimci olmaya calisiyorsun ustune bir araba laf isitiyosun🤦♀️ Herkesin kendi bebegi goze alabilen istedigini yapsin diyorum ben,sahsen doktorum ne derse yapiyorum ayrica kendimde kafama takilan seyleri doktor sitelerindeki makalelerdwn arastirip okuyorum
MuratZeynepDiner Hemsireanne35 Bravoo👏👏sonunda bu konuya biri değinmiş bende yazacktm ama insanlarla uğraşmak çok zor sürekli ikili test yaptırsam mı,şeker yüklemesi yaptırsam mı,doktor antibiyotik verdi kullansan mı bide kullan kulanma yada test yaptrma ben yaptrmadm diyen o kadar insan varki yıl olmus 2018 hala tıbba doktorlara bu kadar cahilce yaklaşan insanlar var bide testlere aldırackmsn cocgu nie yaptn dienlerde var.daha neler neler çok snir bozucu artk cidden o başlıkları görmekten sıkıldm
Pcdshn Hemsireanne35 admin bu yazıyı tepeye sabitlemeli bence, bak en azından hemşire biri yorum yapıyo 🙄 yok ikili test, yok şeker yüklemesi,yok Rabbim ne verdiyse razıyımcılar, biz değiliz sanki puta tapıyoruz 🤦🏻🤦🏻🤦🏻yoruyorlar insanı..
Hemsireanne35 Yapan var mı yapmayan var mı deyip size birileri bende yaptım ya da yaptırmadım hiç de birşey olmadı deyince vicdanınız rahatlamasın
Hemsireanne35 Yorum yazın görsün insanlar diyeceğim ama şu an anladım ki hiç gerek yok forumda insanların ilgi alanları çok farklı. Gerçekten birşey yazmaya insanları bilgilendirmeye çalışmaya gerek yok burda herkesin bilgisi herkese yetiyor demek ki..
Tamam Hemsireanne35 ben böyle bir konu açtım , sağolun @adm tarafından sabitlendi.sonra konuyu saptıran çok gereksiz biri tarafından konu saptırıldı Ve o ara gerçekten insanların soruları Ve cevapları mantıklıydı.ama o gereksizin yüzünden admin konu sabitlemesini kaldırdı ve unutulup gitti.Gercekten bazı üye ve soruları mantıklı olamayacak kadar uyduruk
Hemsireanne35 Obsesifk ya ben yoruldum okumaktan gerçekten. Aşı ilaç ikili tarama şeker yükleme detaylı ultrason madem bu kadar eminsiniz yaptırmadınız yazmayın buraya. Kendilerine burda vicdan rahatlatacak destek arıyorlar başka birşey değil. Ama yeter yani gerçekten
jrarya Obsesifk doktoru bebeğin ense kalınlığı için birine gayet güzel bir ölçü vermiş “doktorum normal güzel bi ölçü merak etme dedi ama sizcede öyle mi acaba bişey varmıdır çok huzursuzum” gibi bişey gördüm doktorun dediğine inanmıyolar burdan yorum bekliyolar o zaman gitmeyelim doktora hiç 🤷🏻♀️ mesela buyur burdan yak
Hemsireanne35 Arven doktorlara o kadar laf ediyorlar ama kendi önerileri belki de burdaki insanların hayatını etkileyecek bilmeden konuşuyorlar resmen
Obsesifk Hemsireanne35 o yaptırmadıkları testlerden doğduktan sonra birşey çıksa bebeklerinde ve doktor şu testi yaptırmadınız mı önlem alınırdı dese nasıl yaşicaklar o vicdanla?
Aysenurtsr Malesef ki bu sadece bu konuda degil. Burdaki insanlarin fikirlerini almak, soru sormak cok baska ama doktorun soyledigini goz ardi ederek inanmamak cok baska bisey. Hamilemiyim acaba diye sorup ozellikle aa evet hamilesin diyen birsuru arkadas var. gercekten bunlar olmamali 🤗
Hemsireanne35 Aysenurtsr kesinlikle bakın bu da psikolojilerini bozar insanların aa kesin hamileyim diye gidip hamile değilse insanın psikolojisini bozar ki bu da sağlık tanımının içindedir. Psikolojik olarak bile hamile kalamayan insanlar var bu bile sağlıkla oynamaktır benim gözümde
Hemsireanne35 Obsesifk haberleri bile olmayacak ki o yüzden dert değil hem onda bile doktora filan suç atarlar o kadar bilmişler kendileri daha iyi bildikleri için onlar yüzünden olmamıştır sorun yani
Hanifevcl Artık kasıtlı yapıldığını düşünüyorum. Konu açmış olmak için açılıyor sanki. çünkü hemen hemen her gün aynı konular oluyor. Bişey söylesen tartışmaya fırsat kolluyormuş gibi tavırlar sergileniyor. O kadar haklısınız ki.. 👏
Hemsireanne35 Hanifevcl aynı konu günde 5 kere açılıyor yardım bekleyenler de sonra niye bakmadınız diye başlık değiştiriyor insanın sinirleri bozuluyor gerçekten
Fatihzhraaa Kızlar siz bosuna kendınızı yoruyosunux anlamayan zaten yapmaya devam edıyo siz hiç bosuna kendınızı bunlar ıcın sınırlendırmeyın ve uzmeyin bosverin onlar kafadına koyduysa sen ben ne desem bos gelır 🤷♀️
Hemsireanne35 Fatihzhraaa orası öyle de ben artık dayanamadım gerçekten yazdım onlar düşünmeden yazıyor da belki bi kaçı okurda dikkat eder yararımız dokunur
Fatihzhraaa Emin ol canım kimsenın umrunda dahi defil kendini yıpratma bosuna insanlar kendi salaklıkşarjnı baskalarkna oneriyo ve sonuç bebekleri zarar goruyo suçsuz gunahsız yavrucak bedelını oduyo
Hemsireanne35 jrarya ay evet doktor normal demiş de burda bi iki kere doğum yapmış kadın mı bilecek anormal olduğunu
DemetCeylan Evet başlıklar çok sıkıcı. Can sıkıntısından giriyorum foruma hep aynı mevzular. Doktorlara inanmıyorlar ama hurafelere çok inanıyorlar. Bir de kilo karşılaştırılması yapılmasını anlamıyorum. Doktor zaten kilosunu söylerken normal aralıkta diyor ya da uyarıyor. Buradaki insanların bebekleri de aynı kiloda olunca iyi mi olmuş oluyor Bebek 🤦🏻♀️
Hemsireanne35 DemetCeylan bazıları altına yazıyor ya şimdiden mi yarıştırıyorsunuz diye kesinlikle öyle birinin diğerlerinden kilosu fazla olunca bebeği iyi beslemiş oluyor gurur yapıyor halbuki diğer anne adayları belki de kötü etkileniyor düşünen yok insanlar çok bencil
Hemsireanne35 Denizim ya zaten kendi doktoruna inanıp güvenmiyorsan değiştir gitsin memlekette bir tane mi doktor var di mi aynen burda forumda yazmayı öğrendiysen gir internete ordan araştır oku bak
Hemsireanne35 MuratZeynepDiner evet özellikle insanlar bunu anlamıyor hiçbir doktor çocuk engelli de olsa zorla almaz bu kararı sana bırakır amaç sadece çocuk doğundoğunca ne ile karşılaşacaksın ne yapabilirsin bilmek. Diyelim ki engelli bir çocuğun olacak illa aldır demiyorlar ama o çocuk karnındayken doğumda ya da doğumdan sonra neler yapılabilir sen nasıl eğitebilirsin hem çocuğu hem kendini hamileyken bunu araştırabilirsin varsa yoksa aldırmaya takmışlar