Asl24 Kızlar bacaklarım uyuşuyor aşırı derecede hareket ettirince hafifliyo aranızda bu sıkıntıyı yaşayan varmı 30+4 günlüğüz
Esramese Asl24 doguma son 1hafta kala oyleydim sallaninca iyi gelirdi sonrada sallanip sarsıldm icin midem bulanirdi uzanirdim huzursz bacak sendromu baslardi 😁
Nihal1991 Asl24 evet ben gece kasılıyor iş yapıncada topuklarımdan kalçama vuruyor masaj yapmadan geçmiyor magnezyum eksikliği ama toz olanından verdi doktor emmeli irenç bir tadı var😢
Gamzeinci00 Asl24 ben canım huzursuz bacak sendromuymus 25 haftada başladı 32+5 im geceleri başım belada uyuyamıyorum
Kevser_29 Asl24 bende de ayni dert var ozellikle gece yatarken ayaklarim uyusuyo hareket ettirmezsem rahat edemiyorum kalkiyorum soguk suyla yikiyorum biraz oyle kendime geliyorum
Firdevsi Asl24 Asl24 doktoruna bi danış canm benmsürwkli olmuyo ama magnezyum eksikliginden oluyo diye olumuştum
71_71 Canım bende 2 3 haftadır yaşıyorum bacaklarım kasılıyo kalça ağriyo magnezyum eksikligindenmis ilaç yazdı doktor onu kullanıyorum şimdi biraz daha iyiyim
Asl24 Ben bugün kontrole gittim kalsiyum eksikliğinden dedi ilaç verdi birde bol süt yoğurt tüket dedi canım