Feyzazdra Aseldurupp verecekmisin 54 tlcik ☺️☺️☺️ Ama rüyalarıma girerse mecbur kumbarayı patlatmak şart olur
Aseldurupp Feyzazdra cnm ben ilk gebeliğim cnm şeftali çekmişti Martin ortasinda hamile manavı var Instagram'da 70tl ye eşim 1 tane getirtmisti hamileyken gözden çıkıyor para 😃
zelis63 Feyzazdra bir aşermeyen ben miyim 15. Haftamdaym 😅 sadece ilk günden beri canm hep fıstıklı dondurma istedi oda yurt dısındaym bulamadık 😅
Feyzazdra zelis63 zelihacım aşermeye bende inanmazdım kızımda hiç aşermedim ama şu an bunda inandım varmış 😂
FSCMK aslimutlu1 kışın canım erik istemişti 😂yiyemedim yaz geldi yedim tiksindim 😁😁yenemeyince ölünmüyor
Feyzazdra Hzlhakko yaa dogru diyosun canım canı çekenler hakkınızı helal edin ama benim canım çektiyse sizinde çeksin birimiz hepimizz hepimiz birimiz içiiiiiiiiiin ☺️☺️☺️☺️
zelis63 Feyzazdra canm illa var ama aniden canm çok aşırı bisey cekmiyor sadece acıkınca gözümün önünde hersey uçuşuyor 😅
Aseldurupp Feyzazdra yok kız valla küçücük biseydi oda 1 tane göndermişler ama okdr sarmislarki demek paket parasiyla okdr ediyor😃😃
aslimutlu1 Aliss_36 niye azarliyim , ama yoksa ben nerden yaratam ? Bide burda görüp insanların canı ceker .
Feyzazdra aslimutlu1 Okadar yorumların içinden buna cevap vermende ayrı bir ironi yaşamaya devam benim amel defterim kapanır O zaman sabaha ☺️
aslimutlu1 Feyzazdra 😁 tövbe tövbe 😁 napayım canım kalkıp tartısalım mı yani ? Keyfim mi kacsın ? Gül gec sende . Olay bu kadar basit . Şuan sana ben ne narı ne erigi bula bilirim 😁