Feyzazdra 10 haftalık hamileyim hiç doymuyorum şu an canım narın üstüne tuz döküp yemek istiyor çilek kivi istiyor ama hiçbiri şu an evde Yok 🙁
aslimutlu1 Feyzazdra oldugunda yersin . Nedir yani ? Hepimizin evinde hersey var diye bişey yok . Benimde canım ceken seyler oluyo ama evimde yok . Olmayınca napim yani ? Sende sorum etme .
MucizeAnnesi3545 Feyzazdra düşünmemeye calış canım. Napcan tatlı veya tuzlu istedğini bastırcak bişiler yemeye calış. Bide arkadas gbi azarlar gbi konuşanları takma yeterli olur herhalde 🤗 yarın manavdan alırsın var artık nar 🤗
beyazguvercinim33 Feyzazdra ya eşine söyleyip bulup gelecek yada yarın bulup yiyeceksin bende aşermiştim başka şeylere mevsimi daha değildi 2 ay bekledim 😁😊
Aseldurupp Feyzazdra benimde canim kaç gündür cilek istiyor cnm çıkana kadr idare edicez inşallah canımız mevsiminde olan şeyleri ister bebislerimiz unutmaya calis ben öyle yaoiyorum
Aliss_36 aslimutlu1 tövbe est azarlar gibi yazmışsınız. Yazdığında bişey göremiyorum üzülmüş canı çekmiş paylaşmış ne var bunda
novice_mom aslimutlu1 Aslı hnm sizin cevaplarınıza bayılıyorum 😅 çok gerçekçi ve dobrasınız, süpersiniz valla 😁
FSCMK aslimutlu1 kışın canım erik istemişti 😂yiyemedim yaz geldi yedim tiksindim 😁😁yenemeyince ölünmüyor
0biranne Eğer imkanın yoksa temin etmeye şuan için avcunu yala 😁 bende çok yaladım avcunu ama ilk fırsatta alıp yedim
Feyzazdra 0biranne yarın artık toplu şekilde alcam hepsini birde doymuyorum midemi bıçakla kazınıyo sanki
MucizeAnnesi3545 Feyzazdra en iyisini yapmışsın canım. Burda hepimiz hamileyiz hepimiz anneyiz bu kadar katı olmanın alemi yok. Begenmediğin bişiyse cevap yazmazsın olur biter bu insanlar nasıl bu kadar acımasız konuşuyolar anlamıyorum.
aslimutlu1 Aliss_36 niye azarliyim , ama yoksa ben nerden yaratam ? Bide burda görüp insanların canı ceker .
novice_mom Feyzazdra Gereksiz bir post açmışsınız. Aşeriyorum evde bir şey yok. Hangi cevaplar sizi tatmin edecek acaba da o cevapların gelmesini istiyorsunuz anlamadım. Bizim evde var canım hemen gönderiyorum dememizi mi?
Aliss_36 Feyzazdra algısızlık bence. Neyseeee umarım en kısa zamanda bulup yersin ama doktorum nar düşüğe yol açıyor demişti bilgin olsun canım bide maydanoz.