Nisaa11 Kızlar 38+2 günlük hamileyim bugün baş aldım oldu uyudum ve geçti. Şu an midem bulanıyor. Var mı yaşayan benim gibi. Yarın kontrolüm var.
PnrGg Nisaa11 38+5 mide bulantım yok sadece çok sık tuvalete çıkıyorum mide yanmam var arada da düzensiz kasılmalar. Yarın randevum var keşke açıklığım olsa 😒 geçen hafta hiç açıklık yoktu. 39 hafta oluyoruz artık ne zaman doğurcam bilmiyorum🙄
Zeyasel Nisaa11 bende 38+2 yim canım geçen çarşamba nişanım geldi bendede adet ağrısı gibi ağrılar var bel sırt heryerim ağırıyor ama ne sancı ne açılma var 😞
Nisaa11 Muallimehanim ayy allah kolaylık versin. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah🤲🏻 Darısı bi an önce bize
Nisaa11 Zeyasel nişan benimde geldi kalın kahverengi bir şeydi geçen pazar günü. Ama ufak sancılardan başka bir belirti yok
Zeyasel Nisaa11 Benimki pembemsi kandı çok korktum ilk hamileliğim hemen doktora gittik ama eve yolladı artık gelsin istiyorumm
Gebebe Aynen ya kızlar benimde anlattıgınız gibi. Cumartesi nişanım geldi geçen hafta çarşamba da 1 cm açıklıgım vardı ama hala doğum yapmadım. Bel ağrısı sırt ağrısı adet ağrısı var ama bebişler neden gelmiyor 🤔
YesimOzan 39 haftalığım kasılmalarım var ama ne nişan var nede bebek döndü oturamıyorum artık evin içinde geziyorum