Mrymgl Ecemengin0906 ilk başlarda güzel kafa yapar uyku halı yapar sersemlik yapar ama kullandıkça bünye kabul eşiyor alışıyorsun
Ladynilay Ecemengin0906 28 inci haftadayim. Ilk günden bugüne hep kullanıyorum. Hatta doğuma kadar dedi dr.
Mihribanyldrm Ecemengin0906 bana doktorum fitil olarak al hem daha etkili hemde yan etkilerinş yaşamazsın demişti baş dönmesi vs. Gibi ben fitil olarak kullandım hiç yan etkisini görmedim daha faydasını gördüm 🤗
busra-mutluanne1 Ne için verdi doktor canım ben kullanıyorum bende pek yan etkisi olmadı ama yan etkileriyle meşhur bir ilaç baş ağrısı baş dönmesi uyku hali çok denilen yan etkileri daha var birsürü prospektüsüne bi gözat😊
Deletedmom315 Bana ilkim kürtaj olduğu için vermişti doktorum tetkik amaçlı yani.. kanaman varsa, düşük tehliken varsa, ilkin kürtaj vb olduysa veriyor bende baş dönmesi yapmıştı sadece başka bir yan etkisi yok yani ☺️
busra-mutluanne1 Ecemengin0906 ilaca başla bi bende ağızdan 3 öğündü bi defa baş ağrısı yaptı doktoruma dedim 2 öğüne indirdik şuan herşey güzel benim kanamam yoktu ama kasılmam için vermişti
Esnn Benim kanamam gelince verdi doktor hap olarak halsizlik uykusuzluk yapıyo fitil olarak kullan dedı 🤨
Azize42 Ecemengin0906 Ecemengin0906 canım benim çok fazla düsük tehlikem vardı kasık agrılarım vardı bu fitili kullanarak düsük tehlike sini atlattık ve suan 18haftalıgız düsük icin faydali korkma
kitapkurdu Ecemengin0906 hamile olduğumu öğrendiğimden beri kullanıyorum. Gece yatarken içtiğim için yan etki bende olmuyor