Edaa3595 Bu zamana kadar özele gittim hep ama devlete de görünmek istiyorum 26 haftalığız acaba bakar mi randevu aldım ama merak da ediyorum?
Durualyam Edaa3595 tabiki bakar ben acil bişey olursa devlete gittim normal kontrollerde ozele sıkıntı olmuyo.
Sedaahmett Edaa3595 bakar canim. Bende senin gibi 26.haftada devlete gitmistim. Ve devletteki doktorum daha cok ilgiliydi. Bidaha özele gitmedim. Devlette dogum yaptim. Iyiki diyorum 😊
Edaa3595 aslimutlu1 sağol canım inşallah bakalım yarın gidicem terslemesse iyi bazen özele gidiyosun neden buraya geliyosun diyenleri duydum umarım demez 🙏🏻😉
Edaa3595 Sedaahmett Durualyam Teşekür ederim bayanlar gerçekten içim rahatladı bazen duyuyorum çünkü takibin orda oraya git diyen doktorlar olabiliyomuş gerçi bebeğim büyük değil okadar ama tereddüt ettim açıkçası sormak istedim 🙏🏻
EAK Edaa3595 Tersleme hakkı yok canım.Bakmıyorum deme hakkı da yok.Öyle kafasına göre bakacaksa gitsin özel poliklinik açsın.Ezdirme kendini hakkını ara.
Edaa3595 EAK Çok doğru diyosun ben pinpiriklik yaptım mantıklı düşününce tabiki de bakması lazım ben her ihtimale karşı sormak istedim sağol canım 🙏🏻
Ozgemlym Edaa3595 canım bende 24. Haftadan sonra devlete gittim şuan devletteki dr dan cok memnunum ve oraya devam ediyorum doğumuda orda yapcam allah nasip ederse hiç sorun yasamadım çok şükür 🙏 sağlıkla gelsin bebeğin
Edaa3595 Ozgemlym içim rahatlıyor böyle cevapları görünce Teşekür ederim canım sende sağ salim al kucağına bebeğini inşallah 🙏🏻🙏🏻
Kbrbydkk Edaa3595 bende yakın oturuyorum gitmiştim gebeligimin başında. Eltim 24 haftalık filanken Erzurum'dan İzmir'e geldiğinde gitmişti Gaziemir devlete. Sorun yok bakıyorlar yani👍
Edaa3595 Kbrbydkk anladım canım içim rahatladı dediğim gibi bazen görüyorum okuyorum kabul etmiyorlar bakmıyorlar vs diye yazılanları bende biraz tereddüt ettim açıkçası sormak istedim şuan içim rahat teşekürler cevabın için 🙏🏻🌸
Edaa3595 aslimutlu1 sonra detaylı ultrasonu şeker yüklemesini soracak tekrardan aynı gerginlikleri acaba bişey çıkacak mi düşüncelerini yaşamakta istemiyorum canım :) dediğini düşündüm ama bunlarida düşündüm sonrasında:)