Brcnbrs Merhaba arkadaşlar. Aranizda bilgisi olan varsa beni de bilgilendirebilirmi. En son 6 gun önce bebeğim 13+0 gorunuyordu ultrasonda.İsimiz dolayisiyla yurtdisina geldik rusya moskovaya . Bugun burada ultrasonla bakildiginda bebegime 13+2 denildi 13+6 olmasi gerekirken. 4 gun fark olur mu ultrasonlar arasinda. Acaba gelisimi durdu mu kalp atisi vardi ama doktor cok yorum yapmadi 😞 cok endiseliyim
Ecelif Brcnbrs cnm endişe etme bazen mm bile kaysa hafta farklı çıkıyor ve ultroson cihazında da farklılık olabiliyor kalp atışı varsa ve doktorda problem görmediyse sorun yoktur 😇
ozgens Brcnbrs ultasondan ultrasona, doktorun ölçümünden başka doktorun ölçümüne fark vardır. O bölge de ki insan geneline göre yapılmıştır ölçümü.burdaki insan yapısıyla oradaki farklı.tüm dünyada aynı ölçüm kullanılmıyor
Deletedmom2224 Brcnbrs ultrasondan olmuştur o özel hastanede 8 haftalikken devlette 6 haftalık çıkıyordum ben 😊
ipekveannesi Brcnbrs endişe etme makinalardan kaynaklı da olabiliyor geçen kontrolümde benimde birkaç günlük gerilik çıktı ama doktorum 2 haftaya kadar sorun olmaz dedi
Busbus00 Bencede canım endişe etme benimkide adet tarihim 1 hafta önden gidiyo ultroson geriden geliyo doktora sordum her ultroson farklı gösteri 1 hafta ileri yada geri olması sorun degil dedi içinş ferah tut 🥰
Ecelif Deletedmom2224 aynı durum ben de de var canım devlette 7 haftalık özel de 8 haftalık çıktıyor ama sata göre 9 haftalık olması lazım 😊
Evinttnc Brcnbrs benimki de 10 haftalıktı fakat 8+3 kalmıştı kalbi durdu dendi senin eğer öyle bi sıkıntı olsaydı doktorun muhakkak söylerdi canım yemene içmene dikkat et ve tekrar hastaneye git başka bi doktora da gidebilirsin
Ryhnylmz Brcnbrs bana 2 hafta fark çıkardılar zamanla başka doktora da gittim gelişimi normal dedi günüyle uyumlu dedi ultrasondan dolayı öyle oldu sanırım korkma kuzum normal yani
Ecelif Deletedmom2224 bende canım normalde adet döngüm 37 gün falan sürüyordu bazısının 28 gün sürüyormuş ben hep 1 hafta geç adet oluyordum
Brcnbrs Bir hafta onceye kadar son adet tarihimle haftasi uyuyordu bir hafta sonra uymamaya basladi o yuzden endiselendim