Asd92 Kızlar merhabalar. Bu hastaneye gidenler hangi doktora gidiyorsunuz? Memnun musunuz? Birde ücretleri ve doğum paketleri gkkında bilgi verebilir misiniz lütfen acillll
Senemunlu Asd92 senem hanima gidiyorum. 100 tl kontrol ,normal dogum 2500 sezeryan 3000 . Icinde oda susleme catring sac makyaj dogumhanede ve odada foto cekimi ,bebek bakimi asilari , refakatci yemegi . Epidural olursa 300 tl ekstra
OznurC Senemunlu birşey sorsam bende yıldırım doruğa gidiyorum ve bu fotoğraf çekimi 5 poz ve doğum anında olmuyormuş diye duydum bu konudada bir bilginiz var mı
Ozden_ozkan Senemunlu canım hastanedekı doğum fiyatları bu dımı bende sühendam hanıma gıdıyorum ama doğum ücretını görüşmedıl hiç
Senemunlu OznurC valla poz icn bise demediler , 26 ekimde gidicm ama hafta sonuna geliyor ilgili kisi yoktur yoksa sorardm. Ama dogm esnasinda cekiyorlar hatta instagramda gormustm cekiyolardi
Asd92 Senemunlu anladm canm peki bişey daha soracğm şu anki ücreti bu mu birisi yazmış 160 lira diye. Sen en son ne zaman gitmiştin canım
Senemunlu Asd92 bu cuma gittim ama zam muhabbetni bende duydum ozel saglk sigortm var kontrol ettm yine 100 olarak yansimiz eeger zami yansitsalardi 160 yazardi. Belki doktordn doktora farkediyordur
Senemunlu Asd92 biri vardi onumde bir doktordn bahseyti 160 tl dedi dogru ama bana bise demedi kontrol ettigimde 100 olrk gozukuyodu allianzn programinda
Ozden_ozkan Bende cekırge dorukta sühendam hanıma gıdıyorum muayane 160 ama doğum ücretlerını hiç görüşmedıl henuz
Ozden_ozkan Senemunlu tmm canım fotograf falan içindeyse ıyı benım kardesım gecen sene yaptı fotografa falan artı para ödedı
Senemunlu Ozden_ozkan yok canim ozellikle icinde dediler . Bir ark daha var hatta oda dogm yapxk onada ayni seyi solemisler