Deletedmom293 Merve9335 ben 28 haftalığım 3. Ayda başladım karataşa sanırım. Tarama ayrıntılı testlerimi orada yaptırdım. Normal şartlarda doğum Ocak görünüyor özellikle sordum yılbaşından sonra zam gelir mi diye gelse bile sizi etkilemez dedi Çiğdem hanım
saka36 Gülizar hanım👏🏻 Çok solu olmasaydı Aysel hanımıda tercih edebilirdim. Kuzenim arzu hanıma gidiyordu 20’li haftalarda ilgisiz diye değiştirdi doktoru. Ama ben ilk doğumumuda orsa yaptım hastane ve personel çok ilgililer
Merve9335 saka36 bende arzu hanıma gidiyorum biraz soğuk kalıyor 31 haftalığımda değiştirmek istiyorum 😢
Deletedmom293 Merve9335 bizi etkilemez bence bu durum. Zaten 38. Haftaya kadar doğum yapmazsam ve normal doğuma sorun yoksa Torbalı devlet hastanesinde yapmayı istiyorum çünkü sağladıkları imkanları çok güzel ve ebeler çok tatlı arkadaş gibi olduk.
Berfinbhr Bende mine hanıma gidiyorum doktorum çok ilgili mükemmel bi doktor diyebilirim Güler yüzlü tek kelimeyle Harika bi doktor😍 Doğum fiyatlarına zam mı gelmiş😱 eski hastalara indirim yapmıyorlar mı ya
Merve9335 Berfinbhr benim görümcemde geçen hafta mine hanımda doğum yaptı.Ben kendisini odaya kontrole geldiğinde gördüm ve benide görünce geldi karnımı sevdi sen kaç haftalıksın felan dedi çok tatlıydı kendi doktorum hiç böyle yapmamıştı
20182019 Kizlar cok pahali izmir hastane dogmlari ya gecen sene istanblda dogm yaptm 1500 sezaryn dusunn arada 1500 tl var nye bu hastaneler pahali ege sehire gdyrm orasi da 3000 egepol 3100 tlyms ama dogm cd ozel cekim yapiyrlarms
Karan Bizde çiğdem hanıma gidiyoruz çok memnnunuz .çok zam gelmiş doğuma ama olsun 3 hafta sonra kucağımıza alıcaz oğluşumuzu inşallah 🙏
Merve9335 Karan sizde öğrendiniz mi fiyatları nasılmış? Kaçıncı haftadan sonra doktor değişmez biliyo musunuz