__duru34 Merhaba kızlar folik asit kullanan var mı aranızda kullanan varsa ne sıklıkla alıyorsunuz ben hergün alıyorum çocuğum yok henüz normal mi.??
Snszasla __duru34 bende folik asit içeren regenesis max vitamini kullanıyorum doktor onun iyi olduğunu söyledi hamile değilim ama kullanıyorum 2.kutuya başladım bile
Ecrinbzkrt __duru34 cnm bende folıc-1 kullanıyorum gebe kalmayı dusundukden 2 3ay onxe baslamamız gerekıyormus benımde 4.kutuya gecıcem gecen doktora gıttım ıntıhap ıcın oda baslamamı söylenmişti fakat ben kullanıyorum demıstım
Busraclb __duru34 gebelikten 3 ay önce kullanmaya başlamalıyız diye biliyorum. Ben bi kayıp yaşadığım için doktorum bana ''reGenesis'' diye bir ilaç verdi ama düşünmeye başladığın ay al dedi.
__duru34 Snszasla bende hamile değilim canim 5. Aydan beri kullanıyorum düşünür düşünmez veriyormuş doktorlar Folsan kullanıyorum bende
Snszasla __duru34 folsen i bilmiyordum ben geçen ay kimyasal yaşadım geçen ay dan bu yana kullanıyorum insallah faydası olur canım ya
__birafitap__ __duru34 evet canım hergün 1 tane dedi doktorum☺ bende hamile değilim henüz ama devam et dedi kimyasaldan sonrada