__birafitap__ Kızlar ben adetimin 7. Günü soğan kürüne başladım tarifte öyle yazıyor diye 3 gündür içiyorum adetim bitmedi ama gelen adet mi bilmiyorum çünkü normalde 8. Gün bitmesi gerekiyor adet değilse rahim temizleniyorsa ben artık gusül alayım hani rahimdr biriken pislik falansa bilemedim siyah siyah biseyler çünkü kan değil 😔
Akademisyenanne __birafitap__ sogan kuru adet bitiminde kullaniliyor. Saracoglunun tarifi o sekilde. Adetten bir gun sonrasi sabahi basliyorsunuz. 15 gun iciyorsunuz.
beyazguvercinim33 __birafitap__ korkma benden de geldi ama ben adet bitikten sonra içtim diğer ay adet gördüm ne var ne yok döküldü hemde iki kez adet oldum sonraki ay hamile kaldım
Pcoslubiranne __birafitap__ ne fark eder ki kanama varsa zaten bitmeden gusulunuz gecerli olmaz.Adet bitiminden 2. veya 3. gundee Ypiliyor sogN kuru.Icin temizleniyordur muhtemelen
__birafitap__ Soğan kürü 3 günde etki eder mi ve rahimden siyah parçalar çıkar mi sizce adet bitmisse pis dolaşmak istemiyorum haram çünkü 😥
Akademisyenanne __birafitap__ ben de tarife gore adetin bittigi gun baslamasi gerektigini biliyorum. İsterseniz tekrar bakin. Adetten sonra sabah aksam ac karinla iciliyor. Bir sonraki adette icerisi temizleniyor.
hly_1 10 günden sonrası özür olarak sayılıyor içim rahat etsin Dersen 10.güne kadar akıntı gelirse 10.günden sonra alırsın O değişiklik gösteriyor kimi site de adetin 7.günü kimi sitede adetten sonra ama sanırım sende işe yaramaya başlamış büyük ihtimal rahim yenileniyor