Busrhazal20 Sürekli akıntıdan dolayı camasir degistiriyorum hergün siz ne yapiyosunuz pet kullanmak istemiyorum alerji yapıyor surekli degistirmektende biktim bazen gun icinde evde olamiyorum camasirim cok islaniyo akintidan sorun oluyo bana bi oneriniz var mı ? (28 haftalık hamileyim)
Deletedmom0098 Busrhazal20 iyi marka olanlardan günlük ped alıyorum Yoksa günlük 30 u bulur iç çamasır değişimim 🤦♀️🤦♀️ Bütün markaları denediniz mi
27_00 Aynı sorun her hamile gibi benim de başımda 😊 ki namaz kılan birisi olarak 2 de bir ıslak bir his kötü oluyor tabi ama çözümüm günlük çamaşır değişmek😂
Ravza4141 Bende 36 haftalık oldum ,akıntı için kâğıt havlu kullaniyorum çokta rahat oluyor tavsiye ederim
Melekanne123 Ravza4141 bende öyle yapıyorum veya küçük pamuklu mendillerden kullanıyorum çok kullanışlı oluyor
Peony 36. haftamdayım. Hep günlük ped kullandım. Öncesinde de sürekli kullanıyordum zaten. Onsuz bir hayat düşünemiyorum. Sürekli duş alan biriyseniz sorun yaratmaz.
Cemreee Ben de camasir degistirmekten usanmıştım gecen hafta gunluk ped kullanmaya basladim cok sık degistiriyorum bi sorun olmadi 37.haftadayim bnde