Deda Nasıl gidiyor hamilelikler bebişlerinizin hareketlerini hissediyormusunuz? Cinsiyetleriniz belli olmuştur😍 Benim bir kızçem olacak Allah ın izniyle sanki daha yeni yeni hissediyor gibiyim hareketlerini😊😍
Ananasgibiana Deda merhaba benmde bir kizim olacak insaallah 20. Haftaya bugun girdik😍 18+4 ten beri hareketlerini hissediyorum cok ilginc😂 cinsiyeti 15. Haftada ogrendk❤
Esraozturk92 Deda bizde 19+6olduk kızımla hareketlerini çok net hissediyorum doğum 4mart dedi doktorumuz ama bence Şubat sonu doğar ultrasonda bir hafta onde 😅
Esraozturk92 Deda bizde 19+6olduk kızımla hareketlerini çok net hissediyorum doğum 4mart dedi doktorumuz ama bence Şubat sonu doğar ultrasonda bir hafta onde 😅
Cigdem0707 Ben de 19+2yim.Kızım olacak Allahın izniyle hiç gizlenmedi 10.hafta da gösterdi kendini. Bende yavaş yavaş hissediyorum bi kayma oluyor içimde.Alisverislere de başladim çok heyecanli valla.28 ekimde de detaylıya gidicem
Deda Cigdem0707 Bende 2 gündür falan hissediyorum😊 Bende 21 ekimde giricem inşallah detaylı ultrasona
Enna 19+1 haftalığız bizde doktorumuz erkek dedi ama 29 unda detaylı ultrason var bakalım :) henüz hala hissedemiyorum ya bebişim çok heyecanlıyım sanki doğuma bir şey kalmadı gibi kasım Aralık Ocak Şubat zaman çabuk geçti valla
Deda Enna Benim 1 yaşında bir oğlum var onunla uğraşırken bende zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorum😃
Hllhsn Hiranurhilal sizinle aynıyız☺️Bende artık pıt pıt şeklınde olan hisler yerini ufak tekmelere bırakıyor sanki💓
Cansinsen_ 21 haftalığız muhammed emir’imizi bekliyoruz inşallah zaman geçmiyor yaaa bi an önce şubat gelse😃
Gigi89 19+1 iz:)) 12 ve 15 inci haftalarda gittim yüzde 90 kız dedi. 17 de gittim yüzde 90 erkek dedi:)) bende çıkıntı gördüğüne göre yanılmamıştır dedim artık bişe almış olmak heyecandan beyazlı sarılı şeyler aldım. Ama çıkıntı gördüğüne göre heralde yanılmamıştır. Ben hareketleri daha yeni yeni pıt pıt hissediyorum 😊🐣 biraz kilolu hamile kaldım belki ondandır. Genelde geceleri hareketleniyor sankiii:)) çok heyecanlıyımmm ya benndee 🥳
fatmaaeminn Gigi89 😅yaaa insan güvenip birsey de alamaz...bnm doktorum 16 haftada dedi cinsiyetini ..ondan önce hiç demedi kesin olsun diye 🙈
Deda emelryt Kızçemi acaba😊 Oğlumu hemen hissetmeye başlamıştım bu kız çok hafif hissediyorum belli belirsiz. Ama ultrasonda fıkır fıkır hiç durmuyo sürekli hareket halinde😊
Deda Ananasgibiana Bende 16 haftalıkken kesin öğrendim %100 kız dedi doktor😊 az az hissediyorum artık 😘
Nur-11 19+4üm bende bugün gördüm oğlumu 17. Haftadan beri hissediyorum hareketlerini doktor ultrasonla bakarken bile tekmeliyordu doktor da bak bak hissettin mi diyor 😂
Deda Nur-11 Erkek bebekler öyle daha sert vuruyolar. Oğlumu hemen hissetmiştim ama bu kız daha yeni yeni hissetmeye başladım😊
Nur-11 Deda evet bunuda duymustum kızlar daha nazlı oluyorlarmış narin narin hareket ediyorlar sanırım 😊
Hiranurhilal Deda sanirm bu dogru bende kizlarda bukadar hissetmemistm ama bunu 15 16 haftadan beri baya met hissediyorm