Duyguugyud Merhaba arkadaslar bebeginin kalp atisini 10 11.haftada duyan varmi 9. Haftada gittim duyamadim bebek yasamiyor olabilir dedi haftaya gidicem tekrar bakicak yine duymazsa alicam dedim daha fazla beklemelimiyim sizce ne yapacagimi hic bilmiyorum 😔😔
Mutlulu Duyguugyud canım doktoruna güveniyor musun başka bi doktora da görün hiç bişi demeden bakalım o ne dicek evet ilerleyen haftalarda duyanlar duydum tabi ama uzman kişi en iyisini bilir profesyonel yardım almanı öneririm
Kuzucugunannesi Duyguugyud kuzum ben 9. Haftalik iken gittim doktor bana dinletmedi sadece kalbini gösterdi o an bebegim ayağını oynatti doktor bana ahmaklar dinler kalbin sesini dedi o yüzden domtor degistim bakalm yarın yeni doktora diyicem umarim inletr o
Cigdem07 Duyguugyud Ben 7 haftalıktı duymuştum canım farklı bi doktora git istersen aklında bisey kalmasın. Dua et
SecilD Kuzucugunannesi söyleyiş tarzı kötü ama konusunda çok haklı. İlk aylarda kalp atışını dinlemek çok zararlı. İlk 3 ay bana hiç dinletmedi, sadece usg den kalp atışını gösterdi. Sonrasında ise 5 saniyelik süreçlerle dinledim
Duyguugyud Kuzucugunannesi yarin baska bir doktora gidicem yurt disinda yasiyorum zaten dil problemim var 😔 umarim hersey yolunda gider
Minikmelek Duyguugyud bence de farklı doktor dene ben. Dün rahatsızlandm gittim bebek filan kese dahi gözükmüyor dedi bizi korkuttu oysa ki biz bebeğimin kalp atışını duyduk sonra hemencecik başka doktora gittik hayır dedi kalpi atıyo bebeğinde bişe yok dedi
Kuzucugunannesi Duyguugyud canim bugun gittim ve yeni doktorim bana bebegimin kalbini dinletti cok guzel vi duygu rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsn
YDE Duyguugyud 11/12 haftaya kadar bekleyebilirsin Sonrasında beklemen hata eğer gelişimi durmuş bir fetüs ise seni zehirlemeye başlayabilir. İlk gebeliğimde boş gebelik geçirdim doktorum böyle demişti bana.
Tuuce7 Duyguugyud Canım ben 6+5 de duymuştum, geç gibi geldi. Canını sıkmak istemiyorum ama geç di mi?
Angelaa Arya92 bz 6 haftalıkken duyduk bidahaki gelişinizde yine bakarz dedi doktorum bnce başka bı doktora daha gitmelisin ama durumunu anlatma başta umudunu kaybetme hersey gönlünce olsun minigine hep dua et 🙏