Busrat_ https://eksiup.com/p/ix265279fmos kizlar kese bu ama bebek var mi yok mu doktor bisey demedi kese boyu 7.5 mm 5 haftalik
Mervekara95 Busrat_ Canım bebeğin görünmesi için kesenin büyümesi lazım biraz daha. Bu kesen haftana göre de mm normal bence benimde öyleydi
Lale00 Deniz8731 hcg sadece ilk ogrendigim zaman olculdu bidaha olcmeye gerek gormedi doktor. Kesemizde 4+2 idi
kr1907 Deniz8731 5.haftada çok küçük birşey görüyorum dedi karnımdan baktı ama 5 +kaçtı hatırlamıyorum sonra 6 +1 de gittim
MNursel Deniz8731 5 inci haftamda keseyi görmüştüm. 2 hafta sonra gel kalp atislarina bakalım demişti. 7 inci haftamda kalp atışını duymuştuk. Ama doktorum 9 uncu haftaya kadar beklenebilir böyle durumlar korkma demişti kalp atışını duymadan önce.
YesiMert Kizlar, ilk ultrason resmini nezaman aldınız. Bugun keseyi gördük ama ben unuttum istemeyi vermedilerde..icime oturdu:/
Ergluhilal Merhaba, şu an 5+5 haftalık hamileyim. 5+2de keseyi görmeye gittik ancak doktor su an olusturuyor belli belirsiz var dedi tam goremedik. Betahcg degerim 3064'tü. Doktorum belli belirsiz bir kese icin bu değer çok uygun dedi. Umarım bu hafta gorebiliriz 🙏🙏🙏