Badevehande Arzu0101 aha bir ortaklık daha 😂 baya kıskanç yani kıyafetten makyaja nereye gitsem 1-2 saati geçmez markete giderken bile haber ister öyle yani🤷🏻♀️😆
Arzu0101 Badevehande aboooo aynı kız alışverişe gönderir bazen git kendine biseyler al diye 10 dk da bı arar naptın bitmedi mi daha diye🤣🤣şimdi yine makyajima karışmıyor sevgiliyken onuda istemiyordu😂
Arzu0101 Badevehande yıl olmadı canım daha Mart ayında evlendim ama beraberliğimiz toplamda 3 yıl😊🥰sen peki
Badevehande Arzu0101 ay ne güzel ❤️ Bizimde 1,5 yıl oldu evleneli 2016 da ilk tanışmamız oldu ben ayrıldım lisedeydim hemen evlenmek istedi😂 1 sene sonra tekrar görüştük 2017 den beri devam ettik öyle evlendik bebiş yaptık bekliyoruz valla 😂❤️
Arzu0101 Badevehande valla ne güzel 🥰 kız görmeden baya kanım ısındı sana😂 yaşın fazla yok o zaman senin😊😊
Badevehande Arzu0101 İnan ablam 27 yaşında hala ben ona akıl veriyorum akıl kesinlikle yaşta değil canım 😅❤️
Badevehande Arzu0101 bebişin kız mı erkek mi meraka ettim canım bide fotoğraf niye koymadın profile ☺️
Gulsevm Badevehande biz denizlide donuyoruz montlar giyiliyor sabah saatlerinde burda 😂 3 kat battaniye ile yatiyoruz