Minnosizmmm Badevehande yağmur duasına çıkalım bence yağsa serinler aslında 😊 cumartesiden beri hava baya bi sıcak cidden insan cinnet geçirecek gibi oluyor
Dorukunannesi95 Badevehande komşu memleketiz kuzum hatayda da durum ayni gece uykular haram oldu sicaktan sinekten göbekten😀 güya kış bebeği dogurucam ama kasimin ilk haftasi da muhtemelen boyle sicak olacak
Tz1 Badevehande Allah yardımcın olsun canım hamilelikte sıcağı çekmek o kadar zor ki gece uyanıp ağlıycak gibi oluyordum ben sıcaktan şimdi şükür daha iyi bulunduğum yer senin işin zor
Cagla22 Dorukunannesi95 aynen cnm güya kış bebeği doğuracağız Kasım’ın ilk haftası 🤣 ama böyle giderse ohoo
Badevehande Tz1 teşekkür ediyorum canım🙏 Gerçekten çok zor Mart’ta 1 aylık hamile olduğumu ögrendim sıcaklar başladı hala devam 1 ay sonra doğuracam yazın hamilelik çekilmiyor
Badevehande Arzu0101 haha🤣 iste yeter bacım 🤣 temizlik postlarına hipo yazıyorum kimse dilimden anlamıyor😂😂
Arzu0101 Badevehande öğrenirler onlarda yakında dilimizi canım 😂😂hiponun yanına parantez aç bari🤣🤣🤣dua edelim de bian önce soğusun havalar ya daha burnumu dışarı cikartamiyorum valla
Slinn Badevehande abovv🤭😄biz istanbulda yorganla yatmaya başladık darısı başınıza🤓hamile insan menepozlu teyzeler gibi terler bunalır yaa ben öyleydim yazın 😄valla allah yardım etsin
Badevehande Slinn he valla ablamla görüntülü konuşuyoruz oda İstanbul’da bakıyorum üstünde uzun kollu var bende askılı😂😂
Badevehande Arzu0101 güya annem diyorki Ekim 20 dedin mi halı serme zamanıymış dedim hanii 42 derecede kavurmaya mı dönüşek😂😂
Zlmdemir Badevehande bende dün serdim halıları 36 haftalığız sonra uğraşamam ağırlaşırım diye ama nefes alamıyorum evde
Tugbayucesoy Badevehande biz de Trabzonda donuyoruz yorgan battaniye yatıyoruz kombı yi açmak üzereyiz:)
Guligul Badevehande bizde de durum ayni.. Havalar serinlesin kapi pencere kapansin da bebek odasini temizleyip yerlestireyim diye bekliyorum ama yok gittikce sicak oluyor 😥 hayirlisi bakalim..