hly_1 Arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim ve yaklaşık 2 senedir çocuk istiyoruz 1buçuk yıl kendimiz denedik olmadı doktora gittim kistimin olduğunu söyledi böyle hamile kalamazsın dedi rahim filmi çekindim temiz çıktı ve bana aşılama yaptı tutmadı ben daha sonra soğan kürü kullandım doktora gittim kistimin erdiğini fakat yumurta tembelliği ortaya çıktı iki ay klomen kullandım yumurtalar büyüdü çatladı fakat hamile kalamadım bu ay femera kullandım en son aşamada büyüdü fakat bilmiyorum tuttu mu tutmadı mı sizler femera ile kaçıncı ayınızda hamile kaldınız ve neler yaşadınız bana ümit olursanız çok sevinirim
Gamzeliim38 hly_1 ilk kullandigimda hamile kaldım ama kimyasal gebelik olmuştu Femara klomene göre daha etkili bir ilaç İnsAllah pozitif sonuç görürsünüz 🙏
Olimbera hly_1 ben bir ay kullandım hatta çatlatma iğnesi de oldum ama o ay hamile kalamadım ve diğer ay doktora gidememiştim ilaç tedavsine başlayamamıştım gidemediğim ay kendiliğinden hamile kaldım ama bildiğim kadarıyla klomene göre daha etkili bir ilaç femera o yüzden hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah ☺️
hly_1 Neden 5 ay üst üste kullandın doktorlar genelde 2 aydan sonra başka ilaca geçiyorlar bu ilaçlar benim bildiğim kadarıyla tabi üst üste çok kullanılmaması gerekiyormuş
hly_1 GozdeBabur Allah çabalarını boşa çıkarmasın inşAllah bu uyguladığın tedavi olumlu sonuç olarak sana döner 🤲🏻