KubrAdemm Merhaba bayanlar 9+2 haftalık hamileyim dünden beri karın bölgemde şiddetli ağrı var içten birşey kemiriyor gibi doktora yazdım ama lekelenme veya kanama olmadığı takdir de gelinmesine gerek yok denildi yaşayan var mı ben mi çok telaş yapıyorum ☹️☹️ Yardımcı olursanız çok sevinirim
kitapkurdu KubrAdemm 9+5 olduk biz de benim de bu sabah başladı ben de korkuyorum ya. Dinleniyorum geçiyor ayağa kalkıyorum tekrar başlıyor.
Reyhannn_ KubrAdemm canım yediğin besinlerle alakalı olabilir. Arada ben de de oluyor ben de 8+4 haftalık hamileyim. Ara ara ben de yaşıyorum. Gaz yapıcı yiyeceklerden ötürü oluyor.
Beybitooo KubrAdemm 9+1 benim de ara ara bende de oluyor ama rahim büyüyor sonuçta olur diye düşünüyorum çok kafana takip düşünmemeye çalış strestende oluyor
KubrAdemm Reyhannn_ öyle olsa bugün geçmezmiydi 😣 hala devam ediyor akşam olunca daha çok şiddetleniyor sabah gene bu kadar olmuyor 😣
Bsraucar Bu kadar panik yapmayın lütfen sonuç olarak hamilesiniz tabiki normal bunlar doktorun dediği gibi leke kan vs yoksa normal bir durum
Mra KubrAdemm İçten bişey kemirme benimde çok oluyo bende 9+4 deyim sakin ol rahim büyüdüğü için olur dedi dr bebek kendine yer yapio mutlu ol 😉