Melek20 Dualarınıza muhtacım Rabbim beni yavrumla imtihan ediyor İnşaAllah iyidir sadece dua edin lütfen🌹
hilalyavuz Melek20 Rabbim şafi ismiyle şifa versin evladına sana bağışlasın inşallah Allahım geçip gitsin hepsi 🤲🏻
Melek20 Kumsalinannesii hiç iyi değilim canım zaten Kalbinde sorun vardı ameliyat olması şarttı gelişim geriliği vardı şimdi de genlerinde sorun var Rabbime sığındım ne yapacağımı şaşırdım💐
Melek20 Lütfen dua edin şuan tekmelerini hissediyorum Rabbim kimseyi yavrusuyla sınamasın çok çaresiz kaldım🌹
Mutlulu Melek20 canım öncelikle çok geçmiş olsun hemen moralini düşürme Rabbim gönlüne göre versin inşallah.bazen testlerde de yanlışlık olabiliyor o yüzden olumsuz düşünme dualarım seninle. İnşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder Rabbim 🙏🙏
Mucizebebegim3 Allahim insallah yardimciniz olsun sagsalim.kucahiniza alin insallah.Vok agir hasarlar kalmadan hersey yolhna tex zamanda girsin insallah.Kurnan oldugum rabbim sizinde tum annelerinde benimde yuzumuzu evlattan yana guldursun insallah 🙏🙏🌹🌺
Gayebyk Allah yardımcınız olsun inşallah,aklıma geldikçede dua edeceğim.Varsa okuduğunuz bir dua destekte olabilirim.
Melek20 Gayebyk Allah razı olsun canım benim Rabbim sağ salim yavrunu kucağına almayı nasip etsin çok sağol❤
hilalyavuz Melek20 Amin Allahım sizden de razı olsun inşallah 🤲🏻💜 Güzel düşüncenizden ötürü teşekkür ederim. Hiçbir anne evladından ayrı kalmasın uzak düşmesin inşallah ,duamdasın canım sağlıcakla afiyetle 🤲🏻🤲🏻