Derya21d Arkadaşlar 26. haftadayım bebeğimin kilosu 894 gr normal midir sizce çalışan biriyim düzenli beslenemiyorum 🤦🏻♀️ Kızçem de benim gibi zayıf olmasın istiyorum 😕
aliayse20 Derya21d canm smdi geldim bende 25+1 haftayiz 790 gr dedi iyi kilosu dedi sikinti yapma seninki daha fazla bak 😊
Ebru0156 aliayse20 bende bugun gittim cok mutluyum 26+2 olduk ve 1 kilo 35 cm olmus canim kizim cok iyi dedi doktor :) rabbim hepimize sag salim kavusmayi nasip etsin :) :)
gurcem Canım doktorun az olsa senı uyarırdı zaten burdan kımseyle kıyaslama sen kendını herkesin bunyesı bır degıl kımı 4kılo dugurıyor kımı 2kılo 💕 bebegın sağlıklıysa gerısı bos🎈
Derya21d gurcem evet öyle tabi ama dediğim gibi ben çok zayıfım bunun sıkıntısını yaşadım doktor iyi diyor çok şükür sadece merak ettim haftasına göre nasıl diye
Ebru0156 Derya21d rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin canim tabiki bunyeden bunyeye de degisir bu senin bebeginde son zamanlarinda alabilir kilosunu suanda iyi bence
Derya21d İçim rahatladı sağolun kızlar Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağ Salim kucağımıza alalım bebişlerimizi 👶🏻
Gulfem07 Benimkide tosun olmuş daha 25+6 bide 1068 kilomuz 1 hafta önde dedi doktor suyum fazla çıktı inşallah hayırlısı olsun dedim şeker çıksa dert çıkmasa neden oldu diye dusunecem o da dert
Kucugum51 Derya21d 26 hafta da 980gr dık gunune göre tam uyumlu demişti doktorum. canım suan 28. Haftadayız