Ozgeszr mervebkb yazımı okuyun 2 ay olucak ürünlerim eksık paramı tam ödedim ve hiç bi şekilde iletişim kuramıyrsunuz sizi sürekli geçiştiriyorlar
Deletedmom0011 Ozgeszr https://instagram.com/ifsa_dolandirici_sayfalar?igshid=1kwvp4mbta8cw linki bu uzun zamandır takip ediyorum ise yarıyor en azından onun sayfası kapanir
Ozgeszr Slinn tabikide çok sorumsuz bi sayfa ben ilk defa böyle bi durumla karsılastım daha önce ne duydum nede biliyorum ya ürün hazır dıyor ama yollamıyor yarısı geliyor yarısı yok böyle bi saçmalık mı olur
Minnosizmmm Ozgeszr instagram da ifşa dolandırıcı diye bir sayfa var orada çok kişinin mağduriyeti giderildi bence oraya yazın derim
Kbrbydkk Ozgeszr hangi ilcedeysniz oranın kaymakamliginda oluyor. Yanlış hatırlamıyorsam e devletten de başvuru yapılıyor bir bakın isterseniz.
Ozgeszr Kbrbydkk baktım canım çok teşekkür ederim yarın bulundugum yerin kaymakamlıgına belgelerle gidicem
Akyuz61 Ozgeszr bende o sayfadan almayı düşünüyordum şuan vazgeçtim bence gerekli heryere şikayet edin
Ozgeszr Akyuz61 almayın sakın ben yandım başkası yanmasın valla işimiz ypk milletin keyfiyle ugrasıyoruz
Senemunlu Ozgeszr suan okuyunca ben bile sinirlendim burada, insanlar islerini duzgun yapmiyolar iste .. bayagida takipcisi varmis ayip yaptiklari
Ozgeszr Senemunlu fenomenlerin önerdigi bi sayfa oldugu için takipçisi fazla gerçekten işlerini hakkıyla yapmıyorlar
Lalemm86 Ozgeszr cnm ya üzüldüm gerçekten durumuna ben ANGELBUTİK den alıyorum hemen geliyo ürünler pahalı evet ama kaliteli bence sağlam yerlerden alın sizin dediğiniz yeri ilk defa sizden duyuyorum