Ozgeszr Instagram'da anne kalbi elimde sitesinin mağduriyeti.? 7 aylık hamileyim 1 ay önce sipariş verdim ürünlerimi 1 ay sonra göndereceklerini söylediler 335 TL fiyat tuttu 1 ay oldu kargo yok mesaj attım ürünlerimin resimlerini gönderin diye yoğunluktan dolayı atamıyorum ürünleriniz kargolandı dedi tamam dedim geçtim 1 hafta oldu gelen giden yok mesaj attım ürünlerim gelmedi diye bana kargoladıklarını yakındaki şubelere gidip bakmamı söylediler bu halde kaç tane kargo gezdim bir ben bilirim bir de Allah mesaj attım cevap yok 2 gün sonra kargodan mesaj atıldı kargonuzun takip numarası diye daha yeni kargoya vermişlerdi benim onca kargoyu gezmem boşa oldu neyse dedim kargom geliyor zaten neyse geldi paketi aldım küçük bir paketti aldığım ürünler nasıl acaba buna sığdı diye düşündüm ödemeyi yapıp kargoyu yolladım açıp baktığımda beynimden kaynar sular döküldü aldığım ürünlerin yarısından fazlası yoktu ama ben tam ödeme yapmıştım mesaj atıyorsun zaten mesajlarına dönmeleri haftalar alıyor deli oldum üst üste rahatsız ettim aradım mesaj attım döndüler ürünleriniz hazır kargonanıcak dediler anlamadığım nokta hazırsa ürünlerim kargolayın neden bekletiyorsunuz yok iste açılışımız var pazartesi yollayacağız dediler ısrarım üzerine perşembe günü yolluca dediler perşembe oldu hiçbir şey yok bugün pazartesi söz verdikleri günü 5 gün geçti ama hala ürünüm yok ve cevapta vermiyorlar artık son radde deyim mesajlara bile tenezzül edip cevap vermiyorlar az kaldı dükkanlarına gidip başlarına yıkıcam
Slinn Ozgeszr dükkanlarına gidin bence bu şekilde çok uğraşırsınız. Beni de minikonsept sayfası aynı şekilde mağdur etmişti aklıma geldikçe sinir olurum
ATC Ozgeszr canım Google yazınca sayfanın adını bir sürü şikayet var bundan sonra bi yerden alırken Google sayfanın adını yaz sonuna da şikayet var yaz ordan bak canım
Ozgeszr hilal_yener söylemezmiyim bi insan bu kdar sorumsuz olur verilen sözlerin arkasında durmuyorlar
Ozgeszr Slinn aynı şekilde bende deli oluyorum insanlarla alay ediyorlar resmen ya bu kadar olmaz gerçekten bu halimle ugrasıcak o kdar işim var ki bide bu sorumsuz insanlarla ugrasıyoruz
Kuzeyin_Annesi Slinn Bende ordan siparis verdim 3 4 gun icerisinde geldi acada ayni yerden mi siparis verdik. Bazi sayfalar cok sorumsuz oluyormus duyuyorum etraftan ama henuz denk gelmedim umarimda gelmem🤦♀️
Kbrbydkk Tüketici hakem heyetine gidin. Fatura filan var mı elinizde? Sipariş verdiğiniz mesajların resmini de alın inşallah çözüme ulaşırsınız.
Ozgeszr BirVeraAnnesi35 aynen öyle bu halimle kac tane kargo gezdim kc kere mesaj attım bu aralar zaten psikolojım allak bullak olmus durumda bıde bununla ugrasıyorum
Deletedmom0011 Instagramda ifşa dolandırıcı sayfalar diye bi sayfa var oraya konuşmaları faturayı falan hep gönderin ya iadeyi yaptırıyorlar ya da sayfayı kapatırlar. Etkili olur mutlaka. Bir çok kişi o sayfa sayesinde parasını aldı
aslimutlu1 Ozgeszr o dükkanı baslarına yıkarım . Eheyy o para kolay mı kazanıyor ? Hayırdır .! Simdi maliyeyi cagırıyorum polisi çağırıyorum derim , bak nasıl dökülüyorlar .
Kbrbydkk Ozgeszr hangi ilcedeysniz oranın kaymakamliginda oluyor. Yanlış hatırlamıyorsam e devletten de başvuru yapılıyor bir bakın isterseniz.
Deletedmom0011 Ozgeszr https://instagram.com/ifsa_dolandirici_sayfalar?igshid=1kwvp4mbta8cw linki bu uzun zamandır takip ediyorum ise yarıyor en azından onun sayfası kapanir
Kubraacar07 Ozgeszr selamin aleykum bnde o siteden alişveriş yaptim kargom gecen hafta geldi biraz gec dönus yapiyolar bildiğim kadariyla kadin yeni dükkan açmş
Yenianneadayi2208 Kubraacar07 ama bu bir bahane.İyice herşeyş oturtmadan internet siparişi almayacak o zaman.İnsanları mağdur etmeye hakkı yok.Siz şanslısınız ki kargonuz elinize ulaşmış
hilal_yener Ozgeszr tüketici kaynaklarına gitceniz faturanız vardır umarım vergi dairesine gidip şikayet dilekcesi yazcaksınız
Ozgeszr FSCMK içerisinde eksiklerin olabilecegini hiç tahmin etmemiştim bide bilindik fenomenlerin tavsiye ettigi bir sayfaydı